Het nieuwe Wolky sneaker model e-walk (easy-walk) combineert de modieuze looks van een sneaker met ongeëvenaard loopcomfort. Wolky voegt haar "e-walk" toe aan het rijtje "E-" van e-bike. De e-walk is uitgerust met de allernieuwste uitvinding van Wolky: het Roll-a-Way system. De naam zegt het al: lopen gaat vanzelf!

De e-walk is van scratch ontwikkeld met de nieuwste technieken. Het doel: lopen makkelijker maken dan ooit. Het geheim hiervan zit 'm in het Roll-a-Way system in de schoen: er is een zogenaamde 'afwikkelbalk' in de lichtgewicht EVA-zool geplaatst die ervoor zorgt dat de schoenen tijdens het lopen bijna automatisch wordt afgewikkeld. Het resultaat: lopen kost minder energie, waardoor je langer fit blijft.

Bovendien heeft de e-walk een voorblad van superzacht stretchleer, waardoor deze trendy sneaker als gegoten zit en sluit hij bij bijna alle voeten optimaal aan. Met de e-walk krijg je een steuntje in de rug en ziet je er ook nog eens trendy uit.

Het nieuwe Wolky sneaker model e-walk (easy-walk) combineert de modieuze looks van een sneaker met ongeëvenaard loopcomfort. Wolky voegt haar "e-walk" toe aan het rijtje "E-" van e-bike. De e-walk is uitgerust met de allernieuwste uitvinding van Wolky: het Roll-a-Way system. De naam zegt het al: lopen gaat vanzelf!De e-walk is van scratch ontwikkeld met de nieuwste technieken. Het doel: lopen makkelijker maken dan ooit. Het geheim hiervan zit 'm in het Roll-a-Way system in de schoen: er is een zogenaamde 'afwikkelbalk' in de lichtgewicht EVA-zool geplaatst die ervoor zorgt dat de schoenen tijdens het lopen bijna automatisch wordt afgewikkeld. Het resultaat: lopen kost minder energie, waardoor je langer fit blijft. Bovendien heeft de e-walk een voorblad van superzacht stretchleer, waardoor deze trendy sneaker als gegoten zit en sluit hij bij bijna alle voeten optimaal aan. Met de e-walk krijg je een steuntje in de rug en ziet je er ook nog eens trendy uit.