Het Historium is een wonderlijke historische belevingsattractie, die u meeneemt op een tijdreis naar de Brugse Middeleeuwen. Zeven historische themakamers met decor, film en speciale effecten brengen u terug naar de tijd van Jan van Eyck.

Terwijl u door de attractie wandelt, hoort u met een audioguide alles over de Gouden Eeuw van Brugge. In de interactieve tentoonstelling komt u alles te weten over de middeleeuwse architectuur en handel in Brugge. Op stap met uw (klein)kinderen? Dan kunt u samen het familieparcours met leuke zoek- en doe-opdrachten volgen: plezier gegarandeerd!

Ook iedereen die wil proeven van virtual reality is in het Historium aan het juiste adres. Met de VR Experience maakt u een indrukwekkende virtuele tocht door het middeleeuwse Brugge. Een intense ervaring die u voelt tot in de toppen van uw tenen!

Op het panoramisch terras kunt u als afsluiter genieten van een prachtig uitzicht op Brugge.

Het Historium is het hele jaar door open van 10u tot 18u, ook op zon-en feestdagen.

Meer info: www.historium.be

Het Historium is een wonderlijke historische belevingsattractie, die u meeneemt op een tijdreis naar de Brugse Middeleeuwen. Zeven historische themakamers met decor, film en speciale effecten brengen u terug naar de tijd van Jan van Eyck. Terwijl u door de attractie wandelt, hoort u met een audioguide alles over de Gouden Eeuw van Brugge. In de interactieve tentoonstelling komt u alles te weten over de middeleeuwse architectuur en handel in Brugge. Op stap met uw (klein)kinderen? Dan kunt u samen het familieparcours met leuke zoek- en doe-opdrachten volgen: plezier gegarandeerd!Ook iedereen die wil proeven van virtual reality is in het Historium aan het juiste adres. Met de VR Experience maakt u een indrukwekkende virtuele tocht door het middeleeuwse Brugge. Een intense ervaring die u voelt tot in de toppen van uw tenen!Op het panoramisch terras kunt u als afsluiter genieten van een prachtig uitzicht op Brugge. Het Historium is het hele jaar door open van 10u tot 18u, ook op zon-en feestdagen. Meer info: www.historium.be