Eerder deze maand kondigde Roger Waters,levende legende en het creatieve brein van legendarische rockband Pink Floyd, aan dat hij zijn gelauwerde 'Us + Them' tour in 2018 naar ons land brengt. De vraag naar tickets voor het concert op vrijdag 11 mei in het Antwerps Sportpaleis is groot, daarom wordt er een extra concert toegevoegd. Roger Waters staat niet alleen op vrijdag 11 mei, maar ook op zaterdag 12 mei in het Sportpaleis in Antwerpen!

Naast de ultieme classic rockklassiekers 'Wish You Were Here', 'Dark Side Of The Moon' en 'The Wall' van Pink Floyd komt tijdens de 'Us + Them' tour ook zijn solowerk en nummers uit het nieuwste album 'Is This The Life You Really Want?' aan bod. De tour die momenteel doorheen de VS trekt krijgt overal laaiend enthousiaste en positieve reviews, met een setlist die spectaculair genoemd wordt en een productie waarbij je ogen en oren te kort komt. Roger Waters' handelsmerk zijn straffe live shows met enkel de beste en modernste audiovisuele snufjes, een haarscherp geluid, en een inspirerende boodschap voor zijn publiek. Deze 'Us + Them' show bewijst dat opnieuw. Hij staat als een huis.

Waar: Sportpaleis Antwerpen

Wanneer: 11 en 12 mei

Tickets: vanaf € 70

Info:livenation.be en proximusgoformusic.be

Plusmagazine.be geeft 5 x 2 tickets weg voor het concert van 12 mei!

Eerder deze maand kondigde Roger Waters,levende legende en het creatieve brein van legendarische rockband Pink Floyd, aan dat hij zijn gelauwerde 'Us + Them' tour in 2018 naar ons land brengt. De vraag naar tickets voor het concert op vrijdag 11 mei in het Antwerps Sportpaleis is groot, daarom wordt er een extra concert toegevoegd. Roger Waters staat niet alleen op vrijdag 11 mei, maar ook op zaterdag 12 mei in het Sportpaleis in Antwerpen! Naast de ultieme classic rockklassiekers 'Wish You Were Here', 'Dark Side Of The Moon' en 'The Wall' van Pink Floyd komt tijdens de 'Us + Them' tour ook zijn solowerk en nummers uit het nieuwste album 'Is This The Life You Really Want?' aan bod. De tour die momenteel doorheen de VS trekt krijgt overal laaiend enthousiaste en positieve reviews, met een setlist die spectaculair genoemd wordt en een productie waarbij je ogen en oren te kort komt. Roger Waters' handelsmerk zijn straffe live shows met enkel de beste en modernste audiovisuele snufjes, een haarscherp geluid, en een inspirerende boodschap voor zijn publiek. Deze 'Us + Them' show bewijst dat opnieuw. Hij staat als een huis.Waar: Sportpaleis AntwerpenWanneer: 11 en 12 meiTickets: vanaf € 70Info:livenation.be en proximusgoformusic.bePlusmagazine.be geeft 5 x 2 tickets weg voor het concert van 12 mei!