Op 6000 m² ontdek je bij meer dan 150 exposanten bijna 3000 werken. Uitwisseling staat centraal bij Art3f , zo ontmoet je tal van kunstenaars, galeriehouders en vakmensen uit heel de wereld.

Op Art3f komen ook kunstliefhebbers aan hun trekken die geen fortuin bezitten. Uiteraard zijn er prijzige topstukken van gerenommeerde kunstenaars, maar daarnaast hangt er ook een kwalitatieve selectie aan betaalbare werken. Een werkje mee naar huisnemen blijft dus niet voorbehouden voor de happy few.

Kinderen thuislaten zou zonde zijn. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten in de kids happeningzone en zich met penselen, borstels en kleuren uitleven op doek. De gratis workshops worden begeleid door professionals.

Waar: Paleis 4 van Brussels Expo op de Heizel

Data en openingstijden

➔ 24-25-26 november 2017

Vrijdag open van 18 tot 23 uur

Zaterdag en Zondag open van 10 tot 20 uur

Klik hier voor meer info

Op 6000 m² ontdek je bij meer dan 150 exposanten bijna 3000 werken. Uitwisseling staat centraal bij Art3f , zo ontmoet je tal van kunstenaars, galeriehouders en vakmensen uit heel de wereld. Op Art3f komen ook kunstliefhebbers aan hun trekken die geen fortuin bezitten. Uiteraard zijn er prijzige topstukken van gerenommeerde kunstenaars, maar daarnaast hangt er ook een kwalitatieve selectie aan betaalbare werken. Een werkje mee naar huisnemen blijft dus niet voorbehouden voor de happy few.Kinderen thuislaten zou zonde zijn. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten in de kids happeningzone en zich met penselen, borstels en kleuren uitleven op doek. De gratis workshops worden begeleid door professionals.Waar: Paleis 4 van Brussels Expo op de HeizelData en openingstijden➔ 24-25-26 november 2017Vrijdag open van 18 tot 23 uurZaterdag en Zondag open van 10 tot 20 uurKlik hier voor meer info