Op donderdag 2 augustus ging de musical klassieker Doornroosje in première in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Dit bekende sprookje gaat over de prachtige prinses Doornroosje die zich op haar vijftiende verjaardag prikt aan een spinnenwiel dat werd betoverd door een boze fee. Doornroosje valt hierdoor in een diepe slaap die wel 100 jaar zal duren. Enkel een liefdeskus van een prins kan haar terug doen ontwaken...

Plus Magazine mag enkele mensen gelukkig maken met een familieticket voor deze betoverende musical. Ideaal voor een dagje uit met de (klein)kinderen of voor de fervente musical fans.

Te warm om binnen te zitten zegt u? De zaal werd onlangs helemaal gerenoveerd - mét airco - zodat je tijdens de warme zomermaanden elke voorstelling kan bekijken in een aangenaam koele zaal. Leuk detail voor de allerkleinsten: de hoofdrol is weggelegd voor Tinne Oltmans, beter gekend als Mila uit de populaire Ketnet serie 'Ghost Rockers' en Helle Vanderheyden. Helle is vooral bekend uit de televisiereeks 'Prinsessia' en 'De Kotmadam'.

Meer info: www.deepbridge.be/shows/doornroosje

Plusmagazine.be geeft 10 familietickets (= 4 personen) voor de voorstelling van 12 augustus om 16.30 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen weg!

Op donderdag 2 augustus ging de musical klassieker Doornroosje in première in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Dit bekende sprookje gaat over de prachtige prinses Doornroosje die zich op haar vijftiende verjaardag prikt aan een spinnenwiel dat werd betoverd door een boze fee. Doornroosje valt hierdoor in een diepe slaap die wel 100 jaar zal duren. Enkel een liefdeskus van een prins kan haar terug doen ontwaken...Plus Magazine mag enkele mensen gelukkig maken met een familieticket voor deze betoverende musical. Ideaal voor een dagje uit met de (klein)kinderen of voor de fervente musical fans. Te warm om binnen te zitten zegt u? De zaal werd onlangs helemaal gerenoveerd - mét airco - zodat je tijdens de warme zomermaanden elke voorstelling kan bekijken in een aangenaam koele zaal. Leuk detail voor de allerkleinsten: de hoofdrol is weggelegd voor Tinne Oltmans, beter gekend als Mila uit de populaire Ketnet serie 'Ghost Rockers' en Helle Vanderheyden. Helle is vooral bekend uit de televisiereeks 'Prinsessia' en 'De Kotmadam'.Meer info: www.deepbridge.be/shows/doornroosjePlusmagazine.be geeft 10 familietickets (= 4 personen) voor de voorstelling van 12 augustus om 16.30 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen weg!