"Ontdekken, testen en adviseren" is het motto van de derde editie van de beurs Bike Brussels die georganiseerd wordt tijdens de Europese week van de Mobiliteit, van vrijdag 20 tot maandag 23 september 2019 in Tour & Taxis.

Of het nu om de praktische kant gaat, de lage economische kosten, de dynamiek van de gemeenschap of de gezondheidsvoordelen, de zachte mobiliteit staat centraal!

  • Ontdek meer dan 150 merkfietsen, micro-mobiliteit, uitrusting en diensten.
  • Test de producten op één van de drie testbanen, waarbij de veiligheid geoptimaliseerd wordt, om een 100% authentieke ervaring te garanderen.
  • Win advies omtrent een betere mobiliteit via de aanwezige fietsverenigingen en Brusselse mobiliteit experts op de stands.
  • Woon de fiets- en mobiliteitsconferenties bij
  • Fototentoonstelling van de deelnemers van Bike Brussels Awards 2019
  • Animaties voor groot en klein: muzikale nacht op vrijdag, ontdekkingswandeling door Brussel, herstellingsateliers, micromobiliteitsartiesten, tentoonstellingen, projecties, Pumptrack voor kinderen, ...
  • Inspirerende fietstochten

Klik hier om je gratis ticket te downloaden

Geef het codewoord BBPLUS19in om je gratis ticket (twv € 8) te kunnen downloaden.

Praktische Info :

Van 20 tot 23 september, van 10u tot 18u in Tour & Taxis (Brussel)

Afterwork op vrijdag 20/09 van 17u tot 20u : drinks, muzikale nacht, animaties,..

www.bikebrussels.be

"Ontdekken, testen en adviseren" is het motto van de derde editie van de beurs Bike Brussels die georganiseerd wordt tijdens de Europese week van de Mobiliteit, van vrijdag 20 tot maandag 23 september 2019 in Tour & Taxis.Of het nu om de praktische kant gaat, de lage economische kosten, de dynamiek van de gemeenschap of de gezondheidsvoordelen, de zachte mobiliteit staat centraal!Klik hier om je gratis ticket te downloadenGeef het codewoord BBPLUS19in om je gratis ticket (twv € 8) te kunnen downloaden.Praktische Info :Van 20 tot 23 september, van 10u tot 18u in Tour & Taxis (Brussel)Afterwork op vrijdag 20/09 van 17u tot 20u : drinks, muzikale nacht, animaties,..www.bikebrussels.be