De dagen beginnen te lengen, de vogeltjes fluiten en de natuur krijgt opnieuw kleur. Je merkt aan alles dat de lente weer in het land is. Hoog tijd dus om ook je huis, tuin en terras uit hun winterslaap te halen. Om na de winter alles weer vlekkeloos en gebruiksklaar te maken, laat Starwax laat je graag kennismaken met vijf producten die iedereen in huis moet hebben voor een lentefris resultaat!

  • 1. Stralend wit

Het zuiveringszout van Starwax The fabulous verricht wonderen in het huishouden en is grootmoeders geheim tegen hardnekkige vlekken, kalk en vervelende geurtjes. Vlekken verwijderen, pannen ontvetten of de gootsteen ontkalken? Met dit handige product pak je deze klusjes probleemloos aan. Bovendien is het uitermate geschikt om je glasgordijnen op te frissen, zodat de heerlijke eerste zonnestralen jouw huis doen baden in een oase van licht.

  • 2. Klaar voor de eerste BBQ

Niets gezelliger dan de eerste barbecue van het jaar. Maar wat voorafgaat aan die gezelligheid is natuurlijk minder fraai. Van aangekoekte vetresten van maanden geleden wordt namelijk niemand vrolijk. Gelukkig springt Reinigingsmiddel/ontvetter barbecue to the rescue! Van grillroosters tot braadschalen en vleestangen: al het ingebrande vet verdwijnt in een handomdraai zodat je in een mum van tijd klaar bent voor die eerste BBQ.

  • 3. Spic en span tuinmeubilair

Je tuinmeubelen zien tijdens de winter ontzettend af, wat resulteert in een mossig, groen laagje. Met de Dagelijkse reiniger maak je ze, ongeacht het materiaal, helemaal lente-proof. Voor een spic en span eindresultaat volstaat het om ze in te sprayen, erover te gaan met een vochtige doek en daarna gewoon droog te vegen. Bye-bye wintervacht en hello witte broek of jurk!

  • 4. Hout zo goed als nieuw

Heb je helemaal achter in de tuin nog een romantisch houten bankje onder een boom staan? Dan is nú het moment om Reinigingsmiddel ontgrijzer uit het tuinhuisje te halen. Met dit handige product ga je niet alleen de vergrijzing van het hout te lijf, maar verwijder je op de koop toe ook hardnekkig stof en vuil. Ook pergola's en tuinhekken boen je er makkelijk mee op.

  • 5. Haal je stalen ros van stal

Nu het Belgische wielerseizoen officieel gestart is, is het hoog tijd om zelf terug op de koersfiets te kruipen (of stappen) en te trainen voor je eigen Ronde Van Vlaanderen. Neem je stalen ros onder handen met de multigebruiksteen wit van Starwax The fabulous en laat de velgen shinen als nooit tevoren. Leuk extraatje: ook vuilnisbakken, kinderspeelgoed, meubelen in alle mogelijke materialen en zelfs je witte sneakers zien er na een korte behandeling weer zo goed als nieuw uit.

In België is Starwax The fabulous beschikbaar bij di!, Brico, Brico Plan-It en de betere doe-het-zelfzaken.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.starwaxfabulous.com.

De dagen beginnen te lengen, de vogeltjes fluiten en de natuur krijgt opnieuw kleur. Je merkt aan alles dat de lente weer in het land is. Hoog tijd dus om ook je huis, tuin en terras uit hun winterslaap te halen. Om na de winter alles weer vlekkeloos en gebruiksklaar te maken, laat Starwax laat je graag kennismaken met vijf producten die iedereen in huis moet hebben voor een lentefris resultaat!Het zuiveringszout van Starwax The fabulous verricht wonderen in het huishouden en is grootmoeders geheim tegen hardnekkige vlekken, kalk en vervelende geurtjes. Vlekken verwijderen, pannen ontvetten of de gootsteen ontkalken? Met dit handige product pak je deze klusjes probleemloos aan. Bovendien is het uitermate geschikt om je glasgordijnen op te frissen, zodat de heerlijke eerste zonnestralen jouw huis doen baden in een oase van licht.Niets gezelliger dan de eerste barbecue van het jaar. Maar wat voorafgaat aan die gezelligheid is natuurlijk minder fraai. Van aangekoekte vetresten van maanden geleden wordt namelijk niemand vrolijk. Gelukkig springt Reinigingsmiddel/ontvetter barbecue to the rescue! Van grillroosters tot braadschalen en vleestangen: al het ingebrande vet verdwijnt in een handomdraai zodat je in een mum van tijd klaar bent voor die eerste BBQ.Je tuinmeubelen zien tijdens de winter ontzettend af, wat resulteert in een mossig, groen laagje. Met de Dagelijkse reiniger maak je ze, ongeacht het materiaal, helemaal lente-proof. Voor een spic en span eindresultaat volstaat het om ze in te sprayen, erover te gaan met een vochtige doek en daarna gewoon droog te vegen. Bye-bye wintervacht en hello witte broek of jurk! Heb je helemaal achter in de tuin nog een romantisch houten bankje onder een boom staan? Dan is nú het moment om Reinigingsmiddel ontgrijzer uit het tuinhuisje te halen. Met dit handige product ga je niet alleen de vergrijzing van het hout te lijf, maar verwijder je op de koop toe ook hardnekkig stof en vuil. Ook pergola's en tuinhekken boen je er makkelijk mee op.Nu het Belgische wielerseizoen officieel gestart is, is het hoog tijd om zelf terug op de koersfiets te kruipen (of stappen) en te trainen voor je eigen Ronde Van Vlaanderen. Neem je stalen ros onder handen met de multigebruiksteen wit van Starwax The fabulous en laat de velgen shinen als nooit tevoren. Leuk extraatje: ook vuilnisbakken, kinderspeelgoed, meubelen in alle mogelijke materialen en zelfs je witte sneakers zien er na een korte behandeling weer zo goed als nieuw uit. In België is Starwax The fabulous beschikbaar bij di!, Brico, Brico Plan-It en de betere doe-het-zelfzaken. Neem voor meer informatie een kijkje op www.starwaxfabulous.com.