Jekino brengt de animatiefilm Julius in Winterland (van Jacob Ley) uit op 7 december. Vanaf die datum loopt er ook tijdelijke mini-expo met de decorstukken uit de film in Het Speelgoedmuseum in Mechelen.

Ben je benieuwd hoe de film Julius in Winterland gemaakt werd en wil jij de decorstukken wel eens van dichtbij bewonderen? Bezoek vanaf 7/12 de mini-expo in het Speelgoedmuseum in Mechelen. Kinderen tussen 6 en 10 jaar kunnen ook deelnemen aan de animatieworkshops rond de film op 7/12, 27/12 en 03/01 (plaatsen zijn beperkt, verplichte inschrijving via educatieve.dienst@speelgoedmuseum.be).

Julius woont in het weeshuis. Elk jaar kijkt hij uit naar Kerstmis, want dan komt de kerstman op bezoek. Maar wanneer de grote jongens beweren dat de kerstman eigenlijk de vermomde schooldirecteur is, verliest Julius zijn geloof in alles wat met Kerstmis te maken heeft. Tot er iets vreemds gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar ontdekt hij dat de kerstman is verdwenen. Met hulp vanHerman, het marsepeinen varken, vertrekt Julius op zijn tocht. Kan hij de kerstman vinden voor de grote dag is aangebroken?

Een prachtige winterfilm voor de hele familie, met een heleboel sneeuw en een mondvol marsepein.

Jekino brengt de animatiefilm Julius in Winterland (van Jacob Ley) uit op 7 december. Vanaf die datum loopt er ook tijdelijke mini-expo met de decorstukken uit de film in Het Speelgoedmuseum in Mechelen.Ben je benieuwd hoe de film Julius in Winterland gemaakt werd en wil jij de decorstukken wel eens van dichtbij bewonderen? Bezoek vanaf 7/12 de mini-expo in het Speelgoedmuseum in Mechelen. Kinderen tussen 6 en 10 jaar kunnen ook deelnemen aan de animatieworkshops rond de film op 7/12, 27/12 en 03/01 (plaatsen zijn beperkt, verplichte inschrijving via educatieve.dienst@speelgoedmuseum.be).Julius woont in het weeshuis. Elk jaar kijkt hij uit naar Kerstmis, want dan komt de kerstman op bezoek. Maar wanneer de grote jongens beweren dat de kerstman eigenlijk de vermomde schooldirecteur is, verliest Julius zijn geloof in alles wat met Kerstmis te maken heeft. Tot er iets vreemds gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar ontdekt hij dat de kerstman is verdwenen. Met hulp vanHerman, het marsepeinen varken, vertrekt Julius op zijn tocht. Kan hij de kerstman vinden voor de grote dag is aangebroken?Een prachtige winterfilm voor de hele familie, met een heleboel sneeuw en een mondvol marsepein.