Het self-service baggage drop-offsysteem wordt de komende maanden getest. Hiermee kan u in een mum van tijd bagage wegen en labelen. De hele procedure duurt ongeveer 1 minuut. Enige voorwaarde is dat u in het bezit moet zijn van een papieren of elektronische boarding pass.

Steeds meer reizigers maken gebruik van de self-check in in de vertrekhal of checken online in voor ze naar de luchthaven vertrekken. Als ze reizen met ruimbagage, moeten ze wel nog langs bij een balie op de luchthaven voor een versnelde procedure die enkel de bagage verwerkt. Het nieuwe systeem bevrijdt u nu ook van die laatste stap. Voortaan kan u zichzelf én uw bagage inchecken.

In de VS is de automatische check in voor ruimbagage al ingeburgerd. Brussels Airport is een van de eerste Europese luchthavens die het systeem in gebruik neemt.

Het self-service baggage drop-offsysteem wordt de komende maanden getest. Hiermee kan u in een mum van tijd bagage wegen en labelen. De hele procedure duurt ongeveer 1 minuut. Enige voorwaarde is dat u in het bezit moet zijn van een papieren of elektronische boarding pass.Steeds meer reizigers maken gebruik van de self-check in in de vertrekhal of checken online in voor ze naar de luchthaven vertrekken. Als ze reizen met ruimbagage, moeten ze wel nog langs bij een balie op de luchthaven voor een versnelde procedure die enkel de bagage verwerkt. Het nieuwe systeem bevrijdt u nu ook van die laatste stap. Voortaan kan u zichzelf én uw bagage inchecken.In de VS is de automatische check in voor ruimbagage al ingeburgerd. Brussels Airport is een van de eerste Europese luchthavens die het systeem in gebruik neemt.