De opening van het mosselseizoen met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem wordt op 24 juli verwacht. De Zeeuwse mosselkwekers en de mosselhandelaren hebben hiertoe besloten om de natuur meer tijd te geven om de mosselen te laten groeien tot de gewenste kwaliteit.

Zeeuwse mosselen zijn afhankelijk van natuurlijke omstandigheden. Mogelijk is het koude voorjaar van invloed geweest op een tragere ontwikkeling. Volgens de mosselkwekers en mosselhandelaren uit Yerseke verdient de consument de beste kwaliteit en is daarom besloten nog te wachten.

De opening van het mosselseizoen met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem wordt op 24 juli verwacht. De Zeeuwse mosselkwekers en de mosselhandelaren hebben hiertoe besloten om de natuur meer tijd te geven om de mosselen te laten groeien tot de gewenste kwaliteit. Zeeuwse mosselen zijn afhankelijk van natuurlijke omstandigheden. Mogelijk is het koude voorjaar van invloed geweest op een tragere ontwikkeling. Volgens de mosselkwekers en mosselhandelaren uit Yerseke verdient de consument de beste kwaliteit en is daarom besloten nog te wachten.