Dat de musical zo'n familieklassieker is, is natuurlijk te danken aan evergreens als Do Re Mi, Edelweiss en My favourite things, maar ook aan de schattige kinderen Von Trapp. En net voor die rollen zoekt organisatie Music Hall nog getalenteerde kindjes. De kinderaudities hebben plaats in augustus. De rollen die nog moeten ingevuld worden zijn die van Gretl (6 jr.), Marta (7 jr.), Brigitta (9 jr.), Kurt (10 jr.), Louisa (13 jr.) en Friedrich (14 jr.). Voor de rol van Liesl is al een actrice gevonden.

Meisjes dienen op 1 januari 2014 tussen 7 en 13 jaar te zijn en niet groter dan 1.55 meter. Voor jongens is vereist dat ze op dat moment tussen 9 en 16 jaar zijn en niet groter dan 1.60 meter.

Meespelen in de musical vergt wel wat van de kinderen. Ze moeten bereid zijn in vakanties, na schooltijd én in weekends te repeteren en te spelen. Ouders moeten voor vervoer kunnen zorgen van en naar de audities, repetities en voorstellingen. Er zijn maximaal 9 voorstellingen in 2014 en 11 in 2015.

Kinderen die zich willen opgeven voor audities kunnen een recente (pas)foto en CV sturen, uiterlijk op 30 juni 2014 naar auditie@musichall.be. Ten laatste op 7 juli volgt een uitnodiging.

Het is volgend jaar trouwens precies 50 jaar geleden dat de filmversie van Robert Wise, met Julie Andrews in de hoofdrol, de harten van de bioscoopgangers veroverde. De prent uit 1965 kreeg 5 oscars en is tot vandaag de meest bekeken film ooit.

De Vlaamse première van The Sound of Music heeft plaats op 16 december 2014 in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Dat de musical zo'n familieklassieker is, is natuurlijk te danken aan evergreens als Do Re Mi, Edelweiss en My favourite things, maar ook aan de schattige kinderen Von Trapp. En net voor die rollen zoekt organisatie Music Hall nog getalenteerde kindjes. De kinderaudities hebben plaats in augustus. De rollen die nog moeten ingevuld worden zijn die van Gretl (6 jr.), Marta (7 jr.), Brigitta (9 jr.), Kurt (10 jr.), Louisa (13 jr.) en Friedrich (14 jr.). Voor de rol van Liesl is al een actrice gevonden.Meisjes dienen op 1 januari 2014 tussen 7 en 13 jaar te zijn en niet groter dan 1.55 meter. Voor jongens is vereist dat ze op dat moment tussen 9 en 16 jaar zijn en niet groter dan 1.60 meter.Meespelen in de musical vergt wel wat van de kinderen. Ze moeten bereid zijn in vakanties, na schooltijd én in weekends te repeteren en te spelen. Ouders moeten voor vervoer kunnen zorgen van en naar de audities, repetities en voorstellingen. Er zijn maximaal 9 voorstellingen in 2014 en 11 in 2015.Kinderen die zich willen opgeven voor audities kunnen een recente (pas)foto en CV sturen, uiterlijk op 30 juni 2014 naar auditie@musichall.be. Ten laatste op 7 juli volgt een uitnodiging.Het is volgend jaar trouwens precies 50 jaar geleden dat de filmversie van Robert Wise, met Julie Andrews in de hoofdrol, de harten van de bioscoopgangers veroverde. De prent uit 1965 kreeg 5 oscars en is tot vandaag de meest bekeken film ooit.De Vlaamse première van The Sound of Music heeft plaats op 16 december 2014 in de Stadsschouwburg Antwerpen.