Wat staat er op de boekenplank van bekende lezers?

29/07/13 om 16:30 - Bijgewerkt om 16:30

De website van Boek.be werd helemaal in een nieuw kleedje gestoken en pakt uit met de zomerboekenplank van 10 Bekende Lezers. Ook u kunt een boekenplank aanmaken met uw favoriete boeken en via de Boekenplankwedstrijd vanaf vandaag tot eind augustus een boekencheque van ? 25 winnen.

Wat staat er op de boekenplank van bekende lezers?

De vernieuwde website bevat volgens boek.be vooral veel extra info. "Nieuw is dat u nu - met name bij de meest recente boeken - kunt grasduinen in heel wat extra info: naast de flaptekst vindt u immers ook auteursinfo, foto's, leesfragmenten en filmpjes".

Nieuw is ook dat 10 "Bekende Lezers" tonen wat ze lezen. Bij voormalig Humo-hoofdredacteur Guy Mortier staan onder meer "Nultijd" van Juli Zeh en "Stoner" van John Williams op de plank. Dat laatste boek staat ook op de plank van journaliste Greet Op de Beeck. Zij leest voorts onder meer "Post Mortem" van Peter Terrin en "Bonita Avenue" van Peter Buwalda. Ook Phara de Aguirre, Marcel Vanthilt, Michiel Devlieger, Stef Wauters, Anna Luyten, Kim Duchateau, Anne Provoost en Jan Leyers laten op de site zien wat er op hun virtuele boekenplank staat. Bedoeling is dat regelmatig nieuwe "Bekende Lezers" hun favoriete boeken prijsgeven.

Samen met de nieuwe site, lanceert boek.be een "boekenplankwedstrijd". Bezoekers die zelf een persoonlijke boekenplank aanmaken en aanvullen, maken tot eind augustus kans op een boekencheque van 25 euro.

Meer info op www.boek.be

Onze partners