Een wild paard berijden in Texas, rolschaatsen langs een strand in California of schaatsen met uitzicht op de beroemde skyline van New York. Deze drie iconische Amerikaanse ervaringen werden voor het experiment van BA tot leven gebracht met een 360 graden video. Het toestel doet een beetje denken aan de ouderwetse viewmaster, maar dan met hoge kwaliteitsbeelden. De bedoeling is dat u op die manier uw reisbestemming al een beetje kan ervaren, maar natuurlijk ook zin krijgt er echt heen te vliegen.

Vooral erg leuk

Luke Goggin van British Airways: "Het virtual reality-experiment is nog maar het begin van wat een enorme doorbraak voor toekomstige reizigers zou kunnen zijn. Vandaag kijken vakantiegangers op hun bestemmingen op kaarten, in gidsen en op TripAdvisor, maar dit is de volgende stap om hen hun bestemming te laten ervaren in een virtuele wereld".

Een wild paard berijden in Texas, rolschaatsen langs een strand in California of schaatsen met uitzicht op de beroemde skyline van New York. Deze drie iconische Amerikaanse ervaringen werden voor het experiment van BA tot leven gebracht met een 360 graden video. Het toestel doet een beetje denken aan de ouderwetse viewmaster, maar dan met hoge kwaliteitsbeelden. De bedoeling is dat u op die manier uw reisbestemming al een beetje kan ervaren, maar natuurlijk ook zin krijgt er echt heen te vliegen. Luke Goggin van British Airways: "Het virtual reality-experiment is nog maar het begin van wat een enorme doorbraak voor toekomstige reizigers zou kunnen zijn. Vandaag kijken vakantiegangers op hun bestemmingen op kaarten, in gidsen en op TripAdvisor, maar dit is de volgende stap om hen hun bestemming te laten ervaren in een virtuele wereld".