Beide routes vertrekken aan wielercafé Het Boerenhof, Binkomstraat 12 in Meensel-Kiezegem en voeren door het Hageland. De routes bevatten enkele pittige hellingen en gaan onder meer langs het standbeeld van Eddy Merckx, de Vlooybergtoren, het kasteel van Horst en de Hagelandse fruit- en wijngaarden.

Er is een korte, recreatieve route van 30 km, die de knooppuntbewegwijzering van het Fietsnetwerk Vlaams-Brabant, gebruikt. De te volgen fietsknooppunten: startplaats - 77 - 23 - 96 - 97 - 74 - 73 - 95 - 47 - 76 - 77 - startplaats.

Verder is er een lange route van 70 km voor sportieve fietstoeristen met enkele flinke kuitenbijters. Deze route heeft een eigen, nieuwe bewegwijzering gekregen.

Meer info over de fietsroutes vind je hier

Beide routes vertrekken aan wielercafé Het Boerenhof, Binkomstraat 12 in Meensel-Kiezegem en voeren door het Hageland. De routes bevatten enkele pittige hellingen en gaan onder meer langs het standbeeld van Eddy Merckx, de Vlooybergtoren, het kasteel van Horst en de Hagelandse fruit- en wijngaarden. Er is een korte, recreatieve route van 30 km, die de knooppuntbewegwijzering van het Fietsnetwerk Vlaams-Brabant, gebruikt. De te volgen fietsknooppunten: startplaats - 77 - 23 - 96 - 97 - 74 - 73 - 95 - 47 - 76 - 77 - startplaats.Verder is er een lange route van 70 km voor sportieve fietstoeristen met enkele flinke kuitenbijters. Deze route heeft een eigen, nieuwe bewegwijzering gekregen.Meer info over de fietsroutes vind je hier