Vanaf 3 april kan je met de Izy voor 19 euro naar Parijs. De reis duurt wel langer en aan boord is minder service.

19 euro is het minimumbedrag voor een Izy-rit. Voor de duurste plek betaal je 69 euro. Ter vergelijkinging: een standaard Thalysticket Brussel-Parijs kost al snel 60 euro. De nieuwe verbinding wordt dus een pak goedkoper. De reistijd bedraagt wel gemiddeld 2.15u (tegenover 1.15u met de klassieke Thalys). Ook de frequentie naar de gare du Nord is beperkter. Er is geen barrijtuig en geen wifi aan boord en het aantal grotere bagagestukken wordt beperkt tot één, naast de handbagage.

Er komen zelfs nog goedkopere formules. Kinderen reizen voor €10 en ook tickets zonder gegarandeerde zitplaats of klapstoelen gaan voor €10 van de hand.

Info: www.thalys.com

Vanaf 3 april kan je met de Izy voor 19 euro naar Parijs. De reis duurt wel langer en aan boord is minder service. 19 euro is het minimumbedrag voor een Izy-rit. Voor de duurste plek betaal je 69 euro. Ter vergelijkinging: een standaard Thalysticket Brussel-Parijs kost al snel 60 euro. De nieuwe verbinding wordt dus een pak goedkoper. De reistijd bedraagt wel gemiddeld 2.15u (tegenover 1.15u met de klassieke Thalys). Ook de frequentie naar de gare du Nord is beperkter. Er is geen barrijtuig en geen wifi aan boord en het aantal grotere bagagestukken wordt beperkt tot één, naast de handbagage.Er komen zelfs nog goedkopere formules. Kinderen reizen voor €10 en ook tickets zonder gegarandeerde zitplaats of klapstoelen gaan voor €10 van de hand. Info: www.thalys.com