Van de 25 Plus Magazinelezers met wie we in januari 2013 de Mont Ventouxuitdaging zijn aangegaan, hebben er zes in de loop van de voorbije maanden moeten afhaken - tot hun eigen diepe spijt en frustratie.

Deelnemer Paul Corthouts is toen met een origineel voorstel gekomen om toch te denken aan Esther, Mieke, Christine, François, Jacqui en Reinout. Tijdens de beklimming van Sault naar de top van de Mont Ventoux is hij hier en daar gestopt en heeft hij voor iedereen een doosje met een schat verstopt in de natuur langs de kant van de weg.

In de stijl van geocaching zullen de zes nu de gps-coördinaten van hun schat ontvangen. Hopelijk zal dit hen motiveren om te blijven fietsen, hun schat te zoeken en zo hun Ventouxdroom alsnog waar te maken.

Bedankt, Paul!

Van de 25 Plus Magazinelezers met wie we in januari 2013 de Mont Ventouxuitdaging zijn aangegaan, hebben er zes in de loop van de voorbije maanden moeten afhaken - tot hun eigen diepe spijt en frustratie.Deelnemer Paul Corthouts is toen met een origineel voorstel gekomen om toch te denken aan Esther, Mieke, Christine, François, Jacqui en Reinout. Tijdens de beklimming van Sault naar de top van de Mont Ventoux is hij hier en daar gestopt en heeft hij voor iedereen een doosje met een schat verstopt in de natuur langs de kant van de weg.In de stijl van geocaching zullen de zes nu de gps-coördinaten van hun schat ontvangen. Hopelijk zal dit hen motiveren om te blijven fietsen, hun schat te zoeken en zo hun Ventouxdroom alsnog waar te maken. Bedankt, Paul!