Scampi's met radicchio en gorgonzolasaus

(Voor 4 personen)
...

(Voor 4 personen) 2 kroppen radicchio - 4 el olijfolie - 1 kl bruine rietsuiker - 4 el balsamicoazijn - zout en peper van de molen - 1 sjalot - 1 teentje look - 16 grote scampi's, gepeld, met staartje - 100 cl witte wijn - 20 cl visfond - 5 cl vloeibare room - 75 g gorgonzola - 1 kl citroensap - peterselie. (Voor 4 personen) Voor de salsa. 250 g aardbeien - 1 groene paprika - 1 sjalot - 1 handvol basilicum - 2 el citroensap - 1 el olijfolie - 1 mespunt suiker - peper en zout. Voor de brochette. 450 g scampi's, gepeld, met staartje - 250 g groene meloen - 250 g cavaillon - 10 g gember - 3 el olijfolie - 1/2 kl tijm - 1/2 kl rozemarijn - 1 mespunt lavendel.(Voor 4 personen) 250 g basmatirijst ? zout - 1 ster-anijs - 5 laurierblaadjes - 1 stukje kaneel - 1 ui - 2 teentjes look - 2 rode pepertjes - 800 g tomaten - 2 el kokosolie - 1 el kerriepasta - 200 ml visfond - 400 g gamba's - 2 el limoensap - 1 mespunt kandijsuiker - 1 el vissaus. (Voor 4 personen) 400 g scampi's, gepeld, met staartje - 2 teentjes look - 1/2 kl zout - 6 el olijfolie - 2 kl kerrie - 1 mespunt komijn - 1 mespunt cayennepeper - 1 scheutje limoensap - 1 jonge courgette - 1/2 mango - 500 g Thaïse asperges.