Les Jardins de Sophie, verscholen tussen de bergen van de Vogezen

Les Jardins de Sophie., M. Laurent / CRT Lorraine
Les Jardins de Sophie. © M. Laurent / CRT Lorraine

Les Jardins de Sophie, midden in het bos op een landgoed van 10 hectaren, is een 4-sterrenparadijs: gastronomisch restaurant met Michelinster, knus ingerichte kamers in chaletstijl, verfijnde gedempte sfeer, een spa met uitzicht op de natuur... welzijn en volledige loskoppeling van de dagelijkse sleur gegarandeerd!

Het betere werk: het zwembad onder de monumentale overkapping. Werkelijk schitterend!

Meer info

Auberge Saint-Walfrid, aan de Saar

© M. Laurent / CRT Lorraine

Een heus rustoord aan de oever van een rivier, een 4-sterrenhotel in een prachtig historisch pand. Elegante inrichting en vooral het gastronomische restaurant met Michelinster is de notitie waard. Oude muren, antiek meubilair, collecties aardewerk uit Sarreguemines en kristal uit Saint-Louis stralen een warme evenwichtige sfeer uit die de ontspanning ten goede komt. Hier wordt al 5 generaties lang de kunst van het ontvangen uitgevoerd.

Het betere werk: een gloednieuwe royale spa op enkele kilometers afstand in Duitsland. Een bezoek aan Saarland Therme is een must!

Meer info

De 'Parels' van Le Haut-Jardin: chalets met eigen spa, super romantisch

Chalets met eigen spa., Tourisme Lorraine
Chalets met eigen spa. © Tourisme Lorraine

Zes intieme, luxueuze chalets, ontworpen door de eigenaars Agnès en Didier met één enkel doel: het creëren van een superromantische, intieme sfeer voor een uitje met z'n tweetjes. Elk chalet heeft een eigen jacuzzi op een ruim houten terras en een haard om je in slaap te laten wiegen door het zachte geknetter van het houtvuur...

Het betere werk: in de keuken maakt Didier de meest smakelijke gerechten klaar op basis van streekproducten. Munsterkaas, dennenknoppen, daslook...

Meer info

Hotel Les Buttes, 100% rust

© M. Laurent / CRT Lorraine

Typische bergsfeer gegarandeerd in dit enorme 4-sterrenchalet met puntdak en fleurige balkons. Vanuit hotel Les Buttes is het uitzicht over de bergen en het omliggende bos uitzonderlijk. Fijne momenten van ontspanning in het verschiet dankzij het overdekte verwarmde zwembad, de sauna en de hammam. Probeer ook de massage 'La Lilanière'. In de winter zit je meteen onderaan de pistes van het skigebied Ventron.

Het betere werk: de absolute rust! Het hotel ligt midden in het bos. Op je ochtendwandeling ontmoet je alleen maar eekhoorntjes en vorstelijke dennen. In deze 'Relais de Silence' kom je echt helemaal tot rust.

Meer info

Bekijk onze selectie arrangementen in Lorraine.

Les Jardins de Sophie, midden in het bos op een landgoed van 10 hectaren, is een 4-sterrenparadijs: gastronomisch restaurant met Michelinster, knus ingerichte kamers in chaletstijl, verfijnde gedempte sfeer, een spa met uitzicht op de natuur... welzijn en volledige loskoppeling van de dagelijkse sleur gegarandeerd!Het betere werk: het zwembad onder de monumentale overkapping. Werkelijk schitterend!Meer infoEen heus rustoord aan de oever van een rivier, een 4-sterrenhotel in een prachtig historisch pand. Elegante inrichting en vooral het gastronomische restaurant met Michelinster is de notitie waard. Oude muren, antiek meubilair, collecties aardewerk uit Sarreguemines en kristal uit Saint-Louis stralen een warme evenwichtige sfeer uit die de ontspanning ten goede komt. Hier wordt al 5 generaties lang de kunst van het ontvangen uitgevoerd.Het betere werk: een gloednieuwe royale spa op enkele kilometers afstand in Duitsland. Een bezoek aan Saarland Therme is een must!Meer infoZes intieme, luxueuze chalets, ontworpen door de eigenaars Agnès en Didier met één enkel doel: het creëren van een superromantische, intieme sfeer voor een uitje met z'n tweetjes. Elk chalet heeft een eigen jacuzzi op een ruim houten terras en een haard om je in slaap te laten wiegen door het zachte geknetter van het houtvuur...Het betere werk: in de keuken maakt Didier de meest smakelijke gerechten klaar op basis van streekproducten. Munsterkaas, dennenknoppen, daslook...Meer infoTypische bergsfeer gegarandeerd in dit enorme 4-sterrenchalet met puntdak en fleurige balkons. Vanuit hotel Les Buttes is het uitzicht over de bergen en het omliggende bos uitzonderlijk. Fijne momenten van ontspanning in het verschiet dankzij het overdekte verwarmde zwembad, de sauna en de hammam. Probeer ook de massage 'La Lilanière'. In de winter zit je meteen onderaan de pistes van het skigebied Ventron.Het betere werk: de absolute rust! Het hotel ligt midden in het bos. Op je ochtendwandeling ontmoet je alleen maar eekhoorntjes en vorstelijke dennen. In deze 'Relais de Silence' kom je echt helemaal tot rust.Meer infoBekijk onze selectie arrangementen in Lorraine.