Mosselen in kokos- en kerrysaus


...

(Voor 4 personen) 2 kg mosselen schoongemaakt * 1 ui * 2 teentjes look * 150 g wortelen * 150 g bladselder * 2 eetlepels kokosolie * 2 koffielepels kerrypoeder * 1 eetlepel gele kerrypasta * 200 ml witte wijn * 60 ml kokosmelk * 2 laurierblaadjes * zout * peper van de molen * koriander. (Voor 4 personen) 375 g linguine * zout * 1 gedroogd en 2 verse rode pepertjes * 2 sjalotten * 2 teentjes look * 1 kg mosselen * 4 el olijfolie * peper * 100 ml witte wijn * 200 g tomatenvruchtvlees * 2 el gehakte peterselie * geroosterd brood. (Voor 4 personen) 1 ciabatta (+/- 30 cm) * 3 + 2 eetlepels olijfolie * grof zout * 1 teentje look * 250 g kerstomaatjes * 2 grote tomaten * 2 uien * 2 kg mosselen schoongemaakt * zout * peper van de molen * 200 ml witte wijn * 1 handvol basilicumblaadjes. (Voor 4 personen) 3 nieuwe uien * 2 rode pepertjes * 1 handvol korianderblaadjes * 350 g courgettes * zout ? 250 g rijstnoedels * 800 g mosselen * 2 teentjes look * 2 eetlepels arachideolie * 1 koffielepel geraspte gember * 3 eetlepels rode kerrypasta * 40 cl kokosmelk * 50 cl groentebouillon * 2 eetlepels vissaus * sap van een limoen.