Soesjes met gorgonzola, peer, okkernoot en espelettepepertjes
(Voor 6 personen)
...
(Voor 6 personen)70 g boter - zout - 100 g bloem - 3 eieren - 1 peer - 40 g okkernoten - 150 g ricotta - 150 g gorgonzola - Espelettepepertjes.(Voor 1 pizza)400 g pizzadeeg - 50 g zure room - 150 g ricotta - zout - peper - 2 bollen mozzarella - 100 g gorgonzola - 4 fijne sneetjes Italiaanse ham - 3 verse vijgen - 1 handvol rucola - 3 eetlepels okkernoten - 2 eetlepels balsamicocrema.(Voor 4 personen)2 el bruine suiker - 100 ml balsamicoazijn -1 kl boter - zout - 2 el plantaardige olie - 60 g maïs voor popcorn - 2 handvol rucola - 1/2 biocitroen - 2 el olijfolie - 150 g gorgonzola in blokjes - 1 kl geplette roze peperbolletjes.(Voor 4 personen)750 g broccoli - 1 l groentebouillon - zout - 2 el zure room - 2 Conférenceperen - 15 g boter - 4 sneetjes boerenbrood - 150 g gorgonzola - 1 el honing ? peper.