Pasta met rapenloof en ricottasaus


...

(Voor 4 personen)500g pasta * zout * 1 bussel jonge rapen * 10g boter * 10 walnoten * 1 onbehandelde citroen * 250g ricotta * 50g geraspte parmezaan * 2 eetlepels olijfolie * peper van de molen.(Voor 4 personen)90g boter * 190 g speltbloem * zout * 5 cl koud water * vijf stengels van verse uien *' drie eetlepels olijfolie * twee eetlepels zonnebloempitten * 4 eieren * 20 cl melk * 100g jonge spinaziescheuten * 50g rucola * 2 eetlepels balsamicoazijn.(Voor 4 personen)200g boter * 1 bussel radijsjes * 1 teentje look * zout *' peper van de molen.(Voor 4 personen)Loof van 1 bussel wortelen * 1 teentje look * 30g geraspte parmezaan * 15 + 3cl olijfolie * 70g maïsbloem * 65g rijstbloem * 3g zout * 20g gekonfijte tomaten.