Duik samen met vrienden en familie de nautische geschiedenis in en keer terug met een schat aan kennis en vaardigheden. In het ambachtendorp op het Stationsplein leer je de kneepjes van het vak van de bouwers en restaurateurs en word je meegevoerd door de spannende verhalen van jonge en oude bemanningsleden.

Voor de minder handigen en avontuurlijken valt er ook genoeg te beleven. Zo kan je smullen van een lekker bord zeemanseten of heerlijke ambachtelijke streekproducten.

Proef de sfeer op de kaaien tijdens de optredens en animatie voor de allerkleinsten. Aan het einde van deze goedgevulde dag heeft het leven op zee geen geheimen meer voor jou!

Heb je niets met water? Geen nood! Zij die zeeziek worden, kunnen stoom afblazen op vrijdag 26 mei in de meer dan 180 winkels die uitzonderlijk open blijven tot 21 uur! Verschillende handelaars trakteren je op een hapje en een drankje, terwijl je geniet van de modeshows en animatie. DJ's zorgen voor de sfeer en vullen de straten met muziek!

Oostende voor Anker, 25 tot 28 mei 2017. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk. Meer info:www.oostendevooranker.be

Duik samen met vrienden en familie de nautische geschiedenis in en keer terug met een schat aan kennis en vaardigheden. In het ambachtendorp op het Stationsplein leer je de kneepjes van het vak van de bouwers en restaurateurs en word je meegevoerd door de spannende verhalen van jonge en oude bemanningsleden. Voor de minder handigen en avontuurlijken valt er ook genoeg te beleven. Zo kan je smullen van een lekker bord zeemanseten of heerlijke ambachtelijke streekproducten. Proef de sfeer op de kaaien tijdens de optredens en animatie voor de allerkleinsten. Aan het einde van deze goedgevulde dag heeft het leven op zee geen geheimen meer voor jou!Heb je niets met water? Geen nood! Zij die zeeziek worden, kunnen stoom afblazen op vrijdag 26 mei in de meer dan 180 winkels die uitzonderlijk open blijven tot 21 uur! Verschillende handelaars trakteren je op een hapje en een drankje, terwijl je geniet van de modeshows en animatie. DJ's zorgen voor de sfeer en vullen de straten met muziek!Oostende voor Anker, 25 tot 28 mei 2017. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk. Meer info:www.oostendevooranker.be