Een mens heeft een hoop redenen om jaloers te zijn op Veronique Puts. Ze is een geweldig goede illustratrice, ze maakt prachtige foto's, ze heeft een goede pen, gevoel voor humor én ze pikt feilloos op wat zich rond haar afspeelt. Die talenten combineert ze in haar columns over haar katten. Kattenkwaad is haar tweede boek over haar Devon Rexen Pernod en Chatblis, de fans (en straks ook de lezers van dit boek) weten dat het jammer genoeg ook het laatste is met die twee in de hoofdrol.

Een must

Pernod en Chatblis zijn vanzelfsprekend de sterren in de verhalen in dit boek, baasje Veronique mag verslag uitbrengen en hoffotograaf spelen. Verder ook poezenmanden kopen die geweldig ogen, maar geboycot worden door de firma List & Bedrog. Als een poezenversie van Jani Kazaltzis tegenstribbelende katten stylen. En mea culpa slaan als ze de deur naar de kattenbak vergeet open te zetten. Ook voor wie helemaal niet van katten houdt, is dit vertederend en humoristisch boek puur genieten en ontspannen. Voor kattenliefhebbers gewoon een must.

Kattenkwaad - Veronique Puts - uitg. Manteau - isbn 9789022330883

Een mens heeft een hoop redenen om jaloers te zijn op Veronique Puts. Ze is een geweldig goede illustratrice, ze maakt prachtige foto's, ze heeft een goede pen, gevoel voor humor én ze pikt feilloos op wat zich rond haar afspeelt. Die talenten combineert ze in haar columns over haar katten. Kattenkwaad is haar tweede boek over haar Devon Rexen Pernod en Chatblis, de fans (en straks ook de lezers van dit boek) weten dat het jammer genoeg ook het laatste is met die twee in de hoofdrol. Pernod en Chatblis zijn vanzelfsprekend de sterren in de verhalen in dit boek, baasje Veronique mag verslag uitbrengen en hoffotograaf spelen. Verder ook poezenmanden kopen die geweldig ogen, maar geboycot worden door de firma List & Bedrog. Als een poezenversie van Jani Kazaltzis tegenstribbelende katten stylen. En mea culpa slaan als ze de deur naar de kattenbak vergeet open te zetten. Ook voor wie helemaal niet van katten houdt, is dit vertederend en humoristisch boek puur genieten en ontspannen. Voor kattenliefhebbers gewoon een must. Kattenkwaad - Veronique Puts - uitg. Manteau - isbn 9789022330883