Net op tijd voor de lente- en trouwfeestentijd!

Dat het nieuwe boek van Peggy Porschen uit is, zal mensen die niets hebben met taartdecoratie worst wezen. Maar iedereen die wel eens aan het taarten bakken slaat, komt in verleiding om meteen naar de boekhandel te hollen...

De vergelijking ligt zo erg voor de hand dat ze al ontelbare keren gemaakt is, maar voor wie Porschen niet kent, doen we het nog maar eens over: Peggy Porschen is de Porsche onder de taartenbaksters die je eerder taartkunstenaressen hoort te noemen. De vrouw is zonder meer de beroemdste en behendigste taartdecorateur en wordt daarom meer dan eens opgevoerd in wereldwijd toonaangevende tijdschriften en bakprogramma’s. Haar boeken over taartdecoratie worden dan ook over de hele aarde vertaald en verspreid en gekocht.

Bloemenpracht

Net op tijd voor de lente- en trouwfeestentijd!

De nieuwste uitgave van haar meesterhand is Cakes in Bloom. Taarten maken met de mooiste bloemdecoraties. Verwacht geen recepten voor het gebak zelf, de vulling of zo: vermoedelijk vind je die wel ergens een paar boeken geleden terug, maar Porschen vragen om een doodgewoon bakrecept, is het equivalent van een of andere topchef vragen om je ff een spiegeleitje te bakken. Wat je dan wel in dit boek vindt? Taarten met een overdaad van bloemen en hoe je die zelf kan maken. Misschien zakt de moed je in de schoenen, bij het doorbladeren, maar Porschen gaat stap voor stap te werk, met duidelijke, grote foto’s die veel verduidelijken. Wie voor een communie, lentefeest of trouwpartij een taart wil maken waar nog generaties over gesproken wordt, is hier aan het goede adres!



Cakes in Bloom. Taarten maken met de mooiste bloemdecoraties – Peggy Porschen – uitg. Luitingh-Sijthoff – isbn 9789024566709

Partner Content