Houtekiet heeft verontrustend nieuws. Uitgever Els Wouters is overleden in bijzonder verdachte omstandigheden. Er zijn sterke aanwijzingen dat een van de Vlaamse thrillerauteurs daar voor iets tussen zit. Op 2 juni zal Lukas De Vos de auteurs Jo Claes, Christian De Coninck, Geert van Istendael, Guy Prieels, Wim Belaen, Ria Maes, Lieven De Letter, Paul De Bruyn, Petra Spark, Marc Buelens en Joost Devriesere onderwerpen aan een publieke ondervraging.

Durf jij mee de nacht in te duiken en het mysterie op te lossen? Voor het eerst brengt Houtekiet haar thrillerauteurs samen op één locatie voor een avond vol spanning, verhalen en muziek. Luister naar wat ze te vertellen hebben, speur naar wat ze verbergen en misschien maak jij wel kans op een mooie prijs.

Achteraf kan je bij een drankje jouw favoriete thrillerauteurs ontmoeten en met hen praten.

Nacht van de Misdaad, zaterdag 2 juni, 20.00 uur.

Lakenmetershuis, Vrijdagmarkt 24, 9000 Gent.

Inschrijven is wel verplicht en kan via info@houtekiet.be. Een ticket kost 9 euro (maar je gaat niet met lege handen naar huis). Betalen kan ter plaatse.

I.s.m. Creatief Schrijven en de professionele vertellers van Compagnie De Zere Knie.

Houtekiet heeft verontrustend nieuws. Uitgever Els Wouters is overleden in bijzonder verdachte omstandigheden. Er zijn sterke aanwijzingen dat een van de Vlaamse thrillerauteurs daar voor iets tussen zit. Op 2 juni zal Lukas De Vos de auteurs Jo Claes, Christian De Coninck, Geert van Istendael, Guy Prieels, Wim Belaen, Ria Maes, Lieven De Letter, Paul De Bruyn, Petra Spark, Marc Buelens en Joost Devriesere onderwerpen aan een publieke ondervraging. Durf jij mee de nacht in te duiken en het mysterie op te lossen? Voor het eerst brengt Houtekiet haar thrillerauteurs samen op één locatie voor een avond vol spanning, verhalen en muziek. Luister naar wat ze te vertellen hebben, speur naar wat ze verbergen en misschien maak jij wel kans op een mooie prijs.Achteraf kan je bij een drankje jouw favoriete thrillerauteurs ontmoeten en met hen praten.