Courgettetaart met een Indische twist
Voor 4 personen
...
Voor 4 personen1 el rozijnen - 3 courgettes - 3 wortelen - 1 pepertje - 1 ui - look - 1 el olijfolie - 4 el kokosmelk - 1 el honing - 1/2 kl kerriepoeder - 5 takjes koriander - zout. Het deeg: 3 dooiers + 2 eiwitten - 1 kl suiker - 1 kl kerrie - 100 g boter - 100 g bloem - 40 cl melk - 2 mespuntjes paprika.Voor 4 personen1 rode ui - 6 el ricotta - 2 el room- 2 snuifjes muskaatnoot - peper- zout - 2 vellen pizzadeeg - 120 g Maroille-kaas - 80 g Mimolettekaas - 4 kleine courgettes.Voor 4 personen8 minicourgettes met bloemen - 500 g zalmfilet - 1 mango - 1 jong uitje - 4 el olijfolie - 2 citroenen - 1 el mirin - peper en zout.Voor 4 personen1 rol bladerdeeg - 5 cl crème fleurette (room van rauwe melk) - 1 busseltje peterselie - 150 g verse geitenkaas - 50 g kruidenkaas met look - 1 kl mosterd - peper en zout - 4 kleine courgettes - 3 wortelen.