Feesten en tafelen met vrienden en familie is de gelegenheid om uit te pakken met persoonlijkheid en creativiteit. Niet alleen in de kookpotten, maar ook in de aankleding van de tafel en het interieur. Een feestelijke tafeldecoratie is al lang niet meer die ene pronkerige zilveren kandelaar en dat grote witte bloemstuk in het midden van de tafel.

Het boek

In 'Geschikt voor de feesttafel' geeft floriste Gudrun Cottenier tips & tricks om zelf aan de slag te gaan en zonder al te veel moeite of slapeloze nachten dat wow-effect te bekomen.
Do-it-yourself en creatief hergebruik zijn het credo. Het boek presenteert niet enkel uitnodigende tafels voor de eindejaarsfeesten, maar voor alle gelegenheden en seizoenen. Van naturel Scandinavisch tot strak eigentijds en nonchalant romantisch, in stijlvol wit of gedurfd kleurrijk. Voor een sfeervol en harmonieus geheel worden ook enkele passende accentstukken voor het interieur en de tuin gemaakt.
En dat het allemaal geen dure dingen hoeven te zijn, bewijst Gudrun Cottenier telkens weer. Als fervente bezoeker van kringloopwinkels, rommelmarkten, garageverkopen... is ze fan van tweedehandsspullen. De basissen voor haar creaties zijn vaak materialen die velen waardeloos vinden: plastic flessen, conservenblikken en ander wegwerpverpakkingsmateriaal. Het gebruikte groen komt overwegend uit een eenvoudig tuin- of is gewoon wegbermmateriaal.
Geschikt voor de feesttafel, auteur: Gudrun Cottenier, fotografie: Isabelle Persyn, Stichting Kunstboek, 120 p, hard cover, tweetalige editie: Nederlands/Engels, ISBN 978-90-5856-503-7, ? 29,95

De Groene Verbeelding, Keirestraat 24 , 9700 Mater (Oudenaarde). Voor meer informatie: www.degroeneverbeelding.com

Feesten en tafelen met vrienden en familie is de gelegenheid om uit te pakken met persoonlijkheid en creativiteit. Niet alleen in de kookpotten, maar ook in de aankleding van de tafel en het interieur. Een feestelijke tafeldecoratie is al lang niet meer die ene pronkerige zilveren kandelaar en dat grote witte bloemstuk in het midden van de tafel.In 'Geschikt voor de feesttafel' geeft floriste Gudrun Cottenier tips & tricks om zelf aan de slag te gaan en zonder al te veel moeite of slapeloze nachten dat wow-effect te bekomen.Do-it-yourself en creatief hergebruik zijn het credo. Het boek presenteert niet enkel uitnodigende tafels voor de eindejaarsfeesten, maar voor alle gelegenheden en seizoenen. Van naturel Scandinavisch tot strak eigentijds en nonchalant romantisch, in stijlvol wit of gedurfd kleurrijk. Voor een sfeervol en harmonieus geheel worden ook enkele passende accentstukken voor het interieur en de tuin gemaakt.En dat het allemaal geen dure dingen hoeven te zijn, bewijst Gudrun Cottenier telkens weer. Als fervente bezoeker van kringloopwinkels, rommelmarkten, garageverkopen... is ze fan van tweedehandsspullen. De basissen voor haar creaties zijn vaak materialen die velen waardeloos vinden: plastic flessen, conservenblikken en ander wegwerpverpakkingsmateriaal. Het gebruikte groen komt overwegend uit een eenvoudig tuin- of is gewoon wegbermmateriaal.Geschikt voor de feesttafel, auteur: Gudrun Cottenier, fotografie: Isabelle Persyn, Stichting Kunstboek, 120 p, hard cover, tweetalige editie: Nederlands/Engels, ISBN 978-90-5856-503-7, ? 29,95De Groene Verbeelding, Keirestraat 24 , 9700 Mater (Oudenaarde). Voor meer informatie: www.degroeneverbeelding.com