Indoor inspiratie opdoen voor je tuin, dat is alleszins origineel. Naast de spectaculaire watertuin in Hal 1 biedt de beurs ook nog vier tuinontwerpen van de jonge tuinarchitecten die de Sfeer-tuinwedstrijd wonnen. Uitdaging was een stadstuin van vier bij tien meter, met andere woorden: een haalbaar project voor heel veel mensen. Wie nog meer tips nodig heeft, kan op de beurs ook terecht voor persoonlijk advies. Niet alleen op het gebied van tuinaanleg, maar ook bij twijfel over interieukeuzes als kleuren en materialen.

Eten en kopen

Sfeer probeert om niet de zoveelste interieurbeurs te zijn, en dat weerspiegelt zich ook in de catering. Het Wood Garden restaurant verbant met hout de gebruikelijke plastiekerige beurshoreca en er is ook de originele pop-up koffiebar van Yves De Moor van Moor&Moor. Nog een andere trendy Gentenaar vind je in de Sfeer Butix, waar je in de ban van de inspiratie van het beursbezoek al meteen wat nieuwe interieurspullen kan shoppen. Christophe Verbeke van PIET Moodshop zwaait hier de skepter.
Sfeer 2015 in Flanders Expo Gent:
van 14 tot en met 16 en van 20 tot en met 22 maart. Alle info op www.sfeer.be

Indoor inspiratie opdoen voor je tuin, dat is alleszins origineel. Naast de spectaculaire watertuin in Hal 1 biedt de beurs ook nog vier tuinontwerpen van de jonge tuinarchitecten die de Sfeer-tuinwedstrijd wonnen. Uitdaging was een stadstuin van vier bij tien meter, met andere woorden: een haalbaar project voor heel veel mensen. Wie nog meer tips nodig heeft, kan op de beurs ook terecht voor persoonlijk advies. Niet alleen op het gebied van tuinaanleg, maar ook bij twijfel over interieukeuzes als kleuren en materialen. Sfeer probeert om niet de zoveelste interieurbeurs te zijn, en dat weerspiegelt zich ook in de catering. Het Wood Garden restaurant verbant met hout de gebruikelijke plastiekerige beurshoreca en er is ook de originele pop-up koffiebar van Yves De Moor van Moor&Moor. Nog een andere trendy Gentenaar vind je in de Sfeer Butix, waar je in de ban van de inspiratie van het beursbezoek al meteen wat nieuwe interieurspullen kan shoppen. Christophe Verbeke van PIET Moodshop zwaait hier de skepter.Sfeer 2015 in Flanders Expo Gent:van 14 tot en met 16 en van 20 tot en met 22 maart. Alle info op www.sfeer.be