Hapjes in 1, 2, 3

10/12/13 om 10:34 - Bijgewerkt om 10:34

Leuke hapjes maken wanneer u gasten ontvangt, een tijdrovende klus? Niet noodzakelijk! Délio Délice werkte een reeks hapjes uit die leuk ogen, lekker zijn én klaar in een handomdraai.

1. Neem een halve avocado, verwijder de pit en hol een beetje verder uit. Vul met Délio Délice zalmsalade met citroen en zwarte peper. Werk af met een plakje gerookte zalm, versier met reepjes citroenschil en wat verse dille.


Hapjes in 1, 2, 3

2. Vul een mooi glas met zalmsalade met citroen en roze peper, werk af met een plakje gerookte zalm, een schijfje citroen en wat verse dille. Doe eventueel wat verse sla onderaan in het glas.


Hapjes in 1, 2, 3

3. Neem een mooi rijpe perzik of necatrine en snij in 6 of 8 parten. Snij de binnenkant een klein beetje uit. Vul met Délio Délice tonijn met bieslook en zwarte peper. Garneer met verse kervel. Eventueel kan je aan de salade ook nog wat klein gesneden blokjes perzik toevoegen.


Hapjes in 1, 2, 3

4. Neem een toastje, en leg hierop een schijfje komkommer. Beleg met Délio Délice krab met limoen en chili. Versieren met een stukje limoen en wat verse dille.


Hapjes in 1, 2, 3

5. Neem een stuk in de schil gekookte rode aardappel en hol uit. Vul op met Délio Délice Ham met ovengebakken Breydelham salade. Garneer met wat verse kruiden.


Onze partners