Het Théâtre Royal du Parc, het Théâtre des Galeries, het Théâtre de la Place des Martyrs, het Théâtre National, het Théâtre Les Tanneurs, de KVS, de Koninklijke Muntschouwburg, het Théâtre de Poche, Les Brigittines, het cultureel centrum Rijke Klaren en BOZAR openen - in samenwerking met de Stad Brussel - hun deuren voor wie 65 of ouder is. Op het programma: toneel, dans en opera.

Dit jaar zullen meer dan 1.300 tickets beschikbaar zijn, 100 méér dan vorig jaar. In de praktijk heeft elke senior recht op maximaal twee tickets op twee verschillende locaties naar keuze (in functie van de beschikbare plaatsen). Enkel in het Théâtre de la Place des Martyrs wordt meteen een jaarabonnement op zes voorstellingen aangeboden. Behalve in de Muntschouwburg, kunnen de tickets gewoon worden afgehaald en kunnen senioren in de loop van het seizoen een voorstelling naar keuze reserveren. In de Muntschouwburg moeten ze bij het afhalen van de tickets al de datum van de gewenste voorstelling kiezen.

De tickets liggen ter beschikking in het Museum voor het Kostuum en de Kant (Violetstraat 12 - 02 213 44 50) en kunnen van dinsdag tot zondag tussen 10 en 17 uur worden afgehaald.

Om van dit aanbod te kunnen genieten, moet u op het grondgebied van de Stad Brussel wonen, minstens 65 jaar oud zijn en uw identiteitskaart kunnen voorleggen als u naar het Museum komt. Indien iemand de tickets voor een groep wil afhalen, moet die de identiteitskaarten van alle betrokkenen meebrengen. Dit initiatief komt bovenop de bestaande permanente seniorenkorting in de Brusselse cultuurtempels.

Het Théâtre Royal du Parc, het Théâtre des Galeries, het Théâtre de la Place des Martyrs, het Théâtre National, het Théâtre Les Tanneurs, de KVS, de Koninklijke Muntschouwburg, het Théâtre de Poche, Les Brigittines, het cultureel centrum Rijke Klaren en BOZAR openen - in samenwerking met de Stad Brussel - hun deuren voor wie 65 of ouder is. Op het programma: toneel, dans en opera.Dit jaar zullen meer dan 1.300 tickets beschikbaar zijn, 100 méér dan vorig jaar. In de praktijk heeft elke senior recht op maximaal twee tickets op twee verschillende locaties naar keuze (in functie van de beschikbare plaatsen). Enkel in het Théâtre de la Place des Martyrs wordt meteen een jaarabonnement op zes voorstellingen aangeboden. Behalve in de Muntschouwburg, kunnen de tickets gewoon worden afgehaald en kunnen senioren in de loop van het seizoen een voorstelling naar keuze reserveren. In de Muntschouwburg moeten ze bij het afhalen van de tickets al de datum van de gewenste voorstelling kiezen.De tickets liggen ter beschikking in het Museum voor het Kostuum en de Kant (Violetstraat 12 - 02 213 44 50) en kunnen van dinsdag tot zondag tussen 10 en 17 uur worden afgehaald.Om van dit aanbod te kunnen genieten, moet u op het grondgebied van de Stad Brussel wonen, minstens 65 jaar oud zijn en uw identiteitskaart kunnen voorleggen als u naar het Museum komt. Indien iemand de tickets voor een groep wil afhalen, moet die de identiteitskaarten van alle betrokkenen meebrengen. Dit initiatief komt bovenop de bestaande permanente seniorenkorting in de Brusselse cultuurtempels.