Rijst is een bron van meervoudige koolhydraten, eiwitten, B-vitamines en mineralen zoals kalium en fosfor en past daarom prima in een gezond, gevarieerd voedingspatroon. Zilvervliesrijst bevat meer vezels en B-vitamines dan witte rijst en heeft daarom de voorkeur.

Dit receptenboekje bevat gezonde en smakelijke recepten met rijst. Probeer bijvoorbeeld de hartige rijsttaart, paddenstoelenrijst met tofu , Kantonese rijst met garnalen en de zoete sinaasappelrijst als dessert.

Veel plezier met koken en smakelijk eten!

Klik hier om het receptenboekje (pdf-formaat 25 p.) te downloaden.

Rijst is een bron van meervoudige koolhydraten, eiwitten, B-vitamines en mineralen zoals kalium en fosfor en past daarom prima in een gezond, gevarieerd voedingspatroon. Zilvervliesrijst bevat meer vezels en B-vitamines dan witte rijst en heeft daarom de voorkeur.Dit receptenboekje bevat gezonde en smakelijke recepten met rijst. Probeer bijvoorbeeld de hartige rijsttaart, paddenstoelenrijst met tofu , Kantonese rijst met garnalen en de zoete sinaasappelrijst als dessert. Veel plezier met koken en smakelijk eten! Klik hier om het receptenboekje (pdf-formaat 25 p.) te downloaden.