Onze Nederlandse collega's van Plusonline.nl stellen regelmatig een receptenboekje samen met overheerlijke, gezonde gerechten. Wij mogen u dit receptenboekje gratis aanbieden.

Het is december! De feestmaand van het jaar en hét moment om eens lekker uitgebreid en lang in de keuken te staan en daarna te smullen van een overheerlijke maaltijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van rosbiefrolletjes als voorgerecht, als hoofdgerecht de zeer smakelijke hertenmedaillon met decemberkruiden en als dessert een Charlotte met stoofperen?

Dowload het boekje met 16 recepten hieronder (pdf-formaat).

plusfeestelijk.pdf

Onze Nederlandse collega's van Plusonline.nl stellen regelmatig een receptenboekje samen met overheerlijke, gezonde gerechten. Wij mogen u dit receptenboekje gratis aanbieden.Het is december! De feestmaand van het jaar en hét moment om eens lekker uitgebreid en lang in de keuken te staan en daarna te smullen van een overheerlijke maaltijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van rosbiefrolletjes als voorgerecht, als hoofdgerecht de zeer smakelijke hertenmedaillon met decemberkruiden en als dessert een Charlotte met stoofperen?Dowload het boekje met 16 recepten hieronder (pdf-formaat).