De luchtvaartmaatschappij maakte meteen ook een top 100 van films die het meest in verleiding brengen om de koffers te pakken. The Beach prijkt duidelijk op één. In deze film uit 2000 gaat Leonardo DiCaprio op zoek gaat naar een ongerept paradijs in Thailand. De film doet haast iedereen dromen van een exotische vakantie.

Ook The Hangover bleek inspirerend. Deze film uit 2009 over een toekomstige bruidegom en zijn bruidsjonkers in het woelige nachtleven van Las Vegas scoort vooral bij mannen.

De ultieme reisfilm voor 45-plussers blijkt dan weer Shirley Valentine. Deze komedie uit 1989 vertelt het verhaal van een verveelde, wat uitgebluste huisvrouw die druilerig Liverpool inruilt voor het Griekse Mykonos.

Adembenemende scènes van verre oorden en smachtende blikken bij de ondergaande zon doen dus echt naar een bepaalde plek verlangen. Welke films zetten u aan het dromen? Hebt u ooit al een bestemming gekozen omdat ze er zo aanlokkelijk uitzag op het witte doek?

De luchtvaartmaatschappij maakte meteen ook een top 100 van films die het meest in verleiding brengen om de koffers te pakken. The Beach prijkt duidelijk op één. In deze film uit 2000 gaat Leonardo DiCaprio op zoek gaat naar een ongerept paradijs in Thailand. De film doet haast iedereen dromen van een exotische vakantie. Ook The Hangover bleek inspirerend. Deze film uit 2009 over een toekomstige bruidegom en zijn bruidsjonkers in het woelige nachtleven van Las Vegas scoort vooral bij mannen. De ultieme reisfilm voor 45-plussers blijkt dan weer Shirley Valentine. Deze komedie uit 1989 vertelt het verhaal van een verveelde, wat uitgebluste huisvrouw die druilerig Liverpool inruilt voor het Griekse Mykonos.Adembenemende scènes van verre oorden en smachtende blikken bij de ondergaande zon doen dus echt naar een bepaalde plek verlangen. Welke films zetten u aan het dromen? Hebt u ooit al een bestemming gekozen omdat ze er zo aanlokkelijk uitzag op het witte doek?