http://www.youtube.com/watch?v=tRoSp23mTEo

Gert Verhulst is nog op zoek naar enthousiaste 70-plussers voor zijn Samson en Gert Kerstshow. Het enige wat u moet doen is op het podium zitten en uzelf zijn. Belangrijk is wel dat u zich van 17 tot en met 27 december kan vrij maken. Zowel de repetities als de show hebben plaats in de Lotto Arena in Antwerpen.

Hoewel er al een aantal jaren geen nieuwe tv-afleveringen van Samson en Gert meer worden opgenomen, blijft de jaarlijkse kerstshow van het duo een succes. Dit jaar is Jo Leemans (85) eregaste, al blijft haar precieze rol voorlopig geheim.

Samen met Gert Verhulst roept ze enthousiastelingen op mee te doen:70-plus en zin om te figureren in de kerstshow, klik dan hier.


De Kerstshow zelf heeft plaats van 22 tem 27 december. Info:www.studio100.be.

http://www.youtube.com/watch?v=tRoSp23mTEoGert Verhulst is nog op zoek naar enthousiaste 70-plussers voor zijn Samson en Gert Kerstshow. Het enige wat u moet doen is op het podium zitten en uzelf zijn. Belangrijk is wel dat u zich van 17 tot en met 27 december kan vrij maken. Zowel de repetities als de show hebben plaats in de Lotto Arena in Antwerpen.Hoewel er al een aantal jaren geen nieuwe tv-afleveringen van Samson en Gert meer worden opgenomen, blijft de jaarlijkse kerstshow van het duo een succes. Dit jaar is Jo Leemans (85) eregaste, al blijft haar precieze rol voorlopig geheim.Samen met Gert Verhulst roept ze enthousiastelingen op mee te doen:70-plus en zin om te figureren in de kerstshow, klik dan hier.De Kerstshow zelf heeft plaats van 22 tem 27 december. Info:www.studio100.be.