Deze zes fruitlussen loodsen u langs de mooiste plekjes van de fruitregio Haspengouw. U start in Alken, Bilzen, Borgloon of Sint-Truiden. Elke route bevat unieke bezoekjes, lekkere haltes en fotogenieke locaties.

Het decor fascineert het hele jaar door: van de bloesemzee in het voorjaar over de plukrijpe vruchten in de oogsttijd tot de ongerepte stilte in de winter. Tijdens de bloesem- en oogstfeesten van april t.e.m. oktober valt er heel wat te beleven.
Bij de fietskaart zitten handige knooppunterkaartjes van de zes lussen.

Waar: deze themafietskaart is verkrijgbaar via Toerisme Limburg, Grote Markt z/n, 3800 Sint-Truiden, tel. 011 30 55 00
Prijs: ? 3

Deze zes fruitlussen loodsen u langs de mooiste plekjes van de fruitregio Haspengouw. U start in Alken, Bilzen, Borgloon of Sint-Truiden. Elke route bevat unieke bezoekjes, lekkere haltes en fotogenieke locaties. Het decor fascineert het hele jaar door: van de bloesemzee in het voorjaar over de plukrijpe vruchten in de oogsttijd tot de ongerepte stilte in de winter. Tijdens de bloesem- en oogstfeesten van april t.e.m. oktober valt er heel wat te beleven.Bij de fietskaart zitten handige knooppunterkaartjes van de zes lussen.Waar: deze themafietskaart is verkrijgbaar via Toerisme Limburg, Grote Markt z/n, 3800 Sint-Truiden, tel. 011 30 55 00Prijs: ? 3