Benodigdheden:

  • Gekookt ei
  • Servet
  • Stukje touw of wol
  • Evt. een zwarte stift
Piece of Make
© Piece of Make

Stap 1

Vouw het servet open tot een vierkant. Vouw 'm daarna 1x diagonaal dubbel (tot een driehoek). Rol de driehoek op tot een lange strook van ca 2 cm breed.

Piece of Make
© Piece of Make

Stap 2

Wikkel de strook langs de lange kanten van het gekookte ei en bind de uiteindes van het papier stevig vast aan de bovenkant van het ei. Gebruik hiervoor een draad of stukje touw. Trek de twee 'oren' een beetje uit elkaar. Het ei lijkt nu al op een paashaas!

Piece of Make
© Piece of Make

Stap 3

Voor een speels effect kun je er nog een hazengezichtje op tekenen (met grote voortanden).

TIP

Gebruik servetten in de kleur van je interieur of de gedekte tafel, dan past alles mooi bij elkaar.

Meer originele zelfmaak-ideeën voor Pasen vind je ophttps://www.pieceofmake.nl/pasen

Benodigdheden: Stap 1Vouw het servet open tot een vierkant. Vouw 'm daarna 1x diagonaal dubbel (tot een driehoek). Rol de driehoek op tot een lange strook van ca 2 cm breed.Stap 2Wikkel de strook langs de lange kanten van het gekookte ei en bind de uiteindes van het papier stevig vast aan de bovenkant van het ei. Gebruik hiervoor een draad of stukje touw. Trek de twee 'oren' een beetje uit elkaar. Het ei lijkt nu al op een paashaas! Stap 3Voor een speels effect kun je er nog een hazengezichtje op tekenen (met grote voortanden).TIPGebruik servetten in de kleur van je interieur of de gedekte tafel, dan past alles mooi bij elkaar.Meer originele zelfmaak-ideeën voor Pasen vind je ophttps://www.pieceofmake.nl/pasen