Wat heb je nodig?

  • Glazen potjes met schroefdeksel
  • Verf en grondverf
  • Kwast
  • Kleine speelgoedfiguurtjes
  • Lijm
Piece of Make
© Piece of Make

Stap 1

Ontvet de deksels en figuurtjes en reinig de glazen potten in warm water met afwasmiddel. Bepaal welk figuur je op welke deksel wilt plaatsen.

Stap 2

Beschilder deksels en figuurtjes met een laagje grondverf en laat dit goed drogen.

Piece of Make
© Piece of Make

Stap 3

Lijm de figuurtjes op de deksels en schilder het geheel in één kleur. Laat de verf goed drogen. Breng net zoveel lagen aan totdat de verf goed dekt.

Piece of Make
© Piece of Make

TIP

Plak een schoolbordetiket op elke pot of schilder een etiket op het glas met schoolbordenverf. Zet de potten op een plek waar ze gezien mogen worden!

In de webshop van Piece of Make vind je nog meer originele zelfmaak-ideeën: https://www.pieceofmake.nl/winkel

Ontvet de deksels en figuurtjes en reinig de glazen potten in warm water met afwasmiddel. Bepaal welk figuur je op welke deksel wilt plaatsen. Beschilder deksels en figuurtjes met een laagje grondverf en laat dit goed drogen.Lijm de figuurtjes op de deksels en schilder het geheel in één kleur. Laat de verf goed drogen. Breng net zoveel lagen aan totdat de verf goed dekt.Plak een schoolbordetiket op elke pot of schilder een etiket op het glas met schoolbordenverf. Zet de potten op een plek waar ze gezien mogen worden!In de webshop van Piece of Make vind je nog meer originele zelfmaak-ideeën: https://www.pieceofmake.nl/winkel