Nodig:

Piece of Make
© Piece of Make
  • Kartonnen beker
  • Schaar
  • Versiersels (lint, knoopjes, stickertjes e.d.)

Stap 1

Knip met een scherpe schaar de bovenrand netjes los van de beker. Knip daarna vanaf de bovenkant van de beker een aantal verticale inkepingen. Het aantal hangt af van de grootte van de beker, maar met zo'n 5 tot 7 inkepingen ontstaat een mooie waaier als deksel.

Piece of Make
© Piece of Make

Stap 2

Vouw de kartonnen flapjes een voor een naar binnen en maak daarbij de vouwen scherp. Zorg bij het laatste flapje dat het mooi over het eerste heen valt.

Piece of Make
© Piece of Make

Stap 3

Versier het doosje met glitters, stickers en/of lint. Of maak het persoonlijk met een (zelf getekend) etiket waar je naam van de ontvanger in sierlijke letters op schrijft.

Meer originele zelfmaak-ideeën vind je op https://www.pieceofmake.nl

Nodig: Stap 1Knip met een scherpe schaar de bovenrand netjes los van de beker. Knip daarna vanaf de bovenkant van de beker een aantal verticale inkepingen. Het aantal hangt af van de grootte van de beker, maar met zo'n 5 tot 7 inkepingen ontstaat een mooie waaier als deksel. Stap 2Vouw de kartonnen flapjes een voor een naar binnen en maak daarbij de vouwen scherp. Zorg bij het laatste flapje dat het mooi over het eerste heen valt.Stap 3Versier het doosje met glitters, stickers en/of lint. Of maak het persoonlijk met een (zelf getekend) etiket waar je naam van de ontvanger in sierlijke letters op schrijft. Meer originele zelfmaak-ideeën vind je op https://www.pieceofmake.nl