© G.F.

‘Dinner in the sky’ met sterrenchefs

Van 31 mei tot 5 juni worden meer dan 4.000 diners geserveerd voor de tiende en laatste editie van “Dinner in the sky”. Het concept, met deze keer tien tafels in de lucht, voor elke chef een tafel, vindt dit jaar plaats aan het Atomium in Brussel. Reserveren kan vanaf vandaag.

De tien platformen gaan gedurende zes dagen drie keer per dag de lucht in. Elke chef bereidt een vijfgangenmenu (275 euro drank inbegrepen) om 12.30 uur en twee keer ’s avonds (19.30 uur en 21.30 uur). “Per tafel beleven 22 gasten, onder leiding van 1 sterrenchef, een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Brusselse hemel”, luidt het. De tien chefs van dienst zijn Lionel Rigolet (“Comme chez soi”**), Yves Mattagne (“Sea grill”**), Pascal Devalkeneer (“Chalet de la forêt”**), Giovanni Bruno (“Senzanome”*), Luigi Ciciriello (“La truffe noire”*), David Martin (“La Paix”*), Bart De Pooter (“Wy”* et “De Pastorale”**), Filip Claeys (“De Jonkman”**), Wout Bru (“Brasserie Bru”) en Viki Geunes (“’t Zilte”**). Reserveren kan online vanaf 14 maart. De gasten kunen zelf kiezen bij wie van de tien chefs ze het liefst aan tafel schuiven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content