De tien platformen gaan gedurende zes dagen drie keer per dag de lucht in. Elke chef bereidt een vijfgangenmenu (275 euro drank inbegrepen) om 12.30 uur en twee keer 's avonds (19.30 uur en 21.30 uur). "Per tafel beleven 22 gasten, onder leiding van 1 sterrenchef, een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Brusselse hemel", luidt het. De tien chefs van dienst zijn Lionel Rigolet ("Comme chez soi"**), Yves Mattagne ("Sea grill"**), Pascal Devalkeneer ("Chalet de la forêt"**), Giovanni Bruno ("Senzanome"*), Luigi Ciciriello ("La truffe noire"*), David Martin ("La Paix"*), Bart De Pooter ("Wy"* et "De Pastorale"**), Filip Claeys ("De Jonkman"**), Wout Bru ("Brasserie Bru") en Viki Geunes ("'t Zilte"**). Reserveren kan online vanaf 14 maart. De gasten kunen zelf kiezen bij wie van de tien chefs ze het liefst aan tafel schuiven.

De tien platformen gaan gedurende zes dagen drie keer per dag de lucht in. Elke chef bereidt een vijfgangenmenu (275 euro drank inbegrepen) om 12.30 uur en twee keer 's avonds (19.30 uur en 21.30 uur). "Per tafel beleven 22 gasten, onder leiding van 1 sterrenchef, een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Brusselse hemel", luidt het. De tien chefs van dienst zijn Lionel Rigolet ("Comme chez soi"**), Yves Mattagne ("Sea grill"**), Pascal Devalkeneer ("Chalet de la forêt"**), Giovanni Bruno ("Senzanome"*), Luigi Ciciriello ("La truffe noire"*), David Martin ("La Paix"*), Bart De Pooter ("Wy"* et "De Pastorale"**), Filip Claeys ("De Jonkman"**), Wout Bru ("Brasserie Bru") en Viki Geunes ("'t Zilte"**). Reserveren kan online vanaf 14 maart. De gasten kunen zelf kiezen bij wie van de tien chefs ze het liefst aan tafel schuiven.