De slimste mens wordt tien

01/09/13 om 14:32 - Bijgewerkt om 14:32

De beroemde/beruchte televisiequiz De Slimste Mens ter Wereld is tien geworden en dat viert de redactie met een boek. Met hier en daar wat vragen en antwoorden, maar vooral heel grappige anekdotes en bijdragen.

Hans Bourlon die met zoveel quizzende nonkels voorbestemd was om het goed te doen, Goedele Liekens over haar ontbrekende strategische vaardigheden,... het zijn maar twee verhalen van BV's uit een lange stoet bekende namen die ooit deelnamen aan De Slimste Mens ter Wereld en een bijdrage leverden aan dit boek ter ere van zijn tiende verjaardag.

De ene bijdrage is niet even geestig als de andere, maar een van de leukste is ongetwijfeld de thriller die auteur Jonathan Sonnst voor de gelegenheid schreef. Daarnaast zijn er tonnen nostalgische statistiekjes van de quizseizoenen, amusante anekdotes, grappige vragen , leuke foto's en dat alles doorspekt met de aparte tekeningen van Randall Casaer. Samengevat: driehonderd bladzijden warvan u al evenzeer zult van genieten als van het programma zelf.

De slimste mens wordt tienHet slimste boek ter Wereld -Standaard uitg. - isbn 9789022328866

Onze partners