De paashaas komt!

De paashaas komt!
© G.F.

Meneer Paashaas © G.F.

Speelse chocolademousse bombe op een knapperige bodem, gevuld met ganache van chocola. Delhaize, 4,85 euro voor 2 p.

Hard eitje © G.F.

Frisgroen metalen ei gevuld met een assortiment van 33 mini-eitjes. Leonidas, 15 euro

Eigentijds ei © G.F.

Als modeontwerper Jean-Paul Lespagnard en chocolatier Galler aan Pasen denken, dan resulteert dat in een reeks chromen paaseieren gevuld met een assortiment van 15 eitjes. Galler, 9,90 euro.

Origamikonijn © G.F.

Vouw (snij) dit konijntje open en geniet van een heerlijke mousse van pure chocolade, romige nootjesvulling en cacaobiscuit. Picard, 14,95 euro (650 g), 5,50 euro (160 g)

Koejes op hun paasbest © G.F.

Klassiekers verborgen in kleurrijke paasdozen: Biarritz-koekjes, marquisettes, Russische sigaren,... Delacre, 12,99 euro

Eierijsje © G.F.

Eierschaal van melkchocolade, gevuld met vanille-ijs en karamelsaus als eierdooier, Picard, 3,95 euro.

Kuiken op zijn kop © G.F.

Eigenzinnig fondant kuiken met een aparte kijk op de wereld. Patrick Roger, vanaf 65 euro.

Vrolijke beestenboel © G.F.

Goedlachse kippen die nog lekker zijn ook. Leonidas, vanaf 1,40 euro.

Chocolade ei met brownies © G.F.

Half ei van melkchocolade, gevuld met een mousse van witte chocolade, fruitige karamel en minibrownies. Delhaize, van Gaelens, 6,99 euro voor 2.

Elegant konijn © G.F.

Achter het speelse strikje gaat een assortiment eitjes schuil dat vraagt om te worden gedegusteerd. Neuhaus, 11 euro.

Chocolade poppetje © G.F.

Onder deze Japanse poppetjes gaat een paasei schuil van overheerlijke suikerparels om van te smullen. Marcolini, vanaf 15 euro.

Ei met stijl © G.F.

Design ei van fondant of melkchocolade vol eitjes met verrassende smaken en klokjes en beestje gevuld met karamel. Marcolini, 50 euro voor een ei van 500 g.