Brussels Airlines lanceert b.pass, een vluchtabonnement waarmee u 6 keer naar dezelfde bestemming kunt vliegen aan een voordelige prijs. Het is de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die een abonnement aanbiedt.

"België telt veel inwoners die een tweede thuis in het buitenland hebben en heel wat expats die tussen hun werkplaats en hun thuis pendelen met het vliegtuig. Voor deze mensen werd het concept ontwikkeld", vertelt Christian Dumortier van Brussels Airlines.

De b.pass is geldig gedurende 3 of 6 maanden en beschikbaar voor alle Europese routes naar of vanuit Brussel, behalve de routes die de maatschappij enkel in de zomer aanvliegt. De goedkoopste b.pass is beschikbaar voor ?699, alle taksen inbegrepen.

Info: www.brusselsairlines.com/bpass

Brussels Airlines lanceert b.pass, een vluchtabonnement waarmee u 6 keer naar dezelfde bestemming kunt vliegen aan een voordelige prijs. Het is de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die een abonnement aanbiedt."België telt veel inwoners die een tweede thuis in het buitenland hebben en heel wat expats die tussen hun werkplaats en hun thuis pendelen met het vliegtuig. Voor deze mensen werd het concept ontwikkeld", vertelt Christian Dumortier van Brussels Airlines.De b.pass is geldig gedurende 3 of 6 maanden en beschikbaar voor alle Europese routes naar of vanuit Brussel, behalve de routes die de maatschappij enkel in de zomer aanvliegt. De goedkoopste b.pass is beschikbaar voor ?699, alle taksen inbegrepen.Info: www.brusselsairlines.com/bpass