Waarom zien de interieurs in de boekjes er altijd zo aantrekkelijk uit en raak ikzelf nooit verder dan een stijfjes aangeklede imitatie of een chaotisch rommeltje? Wie zich die vraag stelt, komt een pak verder met dit boek. Lake geeft tips en hints die u uw interieur op een andere manier doen bekijken, die orde scheppen in schijnbare chaos en harmonie brengen in uw interieur.

Schikken, rangschikken, combineren en durven proberen zijn de grote lijnen van Lakes decoratiemethode. Onder alle uitbundigheid zit een strakke werkwijze: variatie die afsteekt tegen strakke kleurvlakken of monochrome voorwerpen tegen een bonte achtergrond. Wie dat principe onder de knie krijgt, kan verder met slimme vondsten in kringloopwinkels of op rommelmarkten, een likje verf of een toets van een mooi stofje. Een boek dat een handige gids is op uw zalige en inspirerende tocht op zoek naar een interieur dat u een uitvalsbasis biedt om elke dag blij te beginnen!

Thuis je eigen stijl. Kleurrijk en uitbundig wonen, Selina Lake, uitg. Gottmer, isbn 9789023013686, ? 17,95

Waarom zien de interieurs in de boekjes er altijd zo aantrekkelijk uit en raak ikzelf nooit verder dan een stijfjes aangeklede imitatie of een chaotisch rommeltje? Wie zich die vraag stelt, komt een pak verder met dit boek. Lake geeft tips en hints die u uw interieur op een andere manier doen bekijken, die orde scheppen in schijnbare chaos en harmonie brengen in uw interieur.Schikken, rangschikken, combineren en durven proberen zijn de grote lijnen van Lakes decoratiemethode. Onder alle uitbundigheid zit een strakke werkwijze: variatie die afsteekt tegen strakke kleurvlakken of monochrome voorwerpen tegen een bonte achtergrond. Wie dat principe onder de knie krijgt, kan verder met slimme vondsten in kringloopwinkels of op rommelmarkten, een likje verf of een toets van een mooi stofje. Een boek dat een handige gids is op uw zalige en inspirerende tocht op zoek naar een interieur dat u een uitvalsbasis biedt om elke dag blij te beginnen! Thuis je eigen stijl. Kleurrijk en uitbundig wonen, Selina Lake, uitg. Gottmer, isbn 9789023013686, ? 17,95