De heren in de zaal (in ieder geval die naast en achter mij) hadden een zakdoek nodig, vorige vrijdag. Niet om tranen met tuiten te huilen over hun nakende verdwijnen (dat valt blijkbaar overigens nogal mee), wel omdat ze zich tranen lachten met de verhelderende uiteenzetting over hun sekse. Overigens in volledige harmonie met de dames aan hun zijde.

De Swa

In een wervelende opeenvolging van mooi gevonden beeldspraak, geestige anecdotes en rake gevolgtrekkingen houdt An ononderbroken de aandacht vast. Bijna zestig is ze, maar dat merk je enkel aan de ervaring van de doorgewinterde comedienne. Die weet hoe ze grappen moet timen, stiltes moet inbouwen, vertedering kan oproepen. Die ook weet wat werkt en zo maakt dokwerker Swa ook in deze voorstelling weer zijn opwachting. Deze keer met onder andere een hilarische beschrijving van zijn danslessen bij 'den Brocatus'. Geen seconde verveelt deze Mannenmonoloog en dat is een hele prestatie voor een voorstelling die volledig op de schouders van één vrouw ligt. Maar An Nelissen is dan ook een geweldig grote dame.

Alle info over de Mannenmonoloog op www.annelissen.com

De heren in de zaal (in ieder geval die naast en achter mij) hadden een zakdoek nodig, vorige vrijdag. Niet om tranen met tuiten te huilen over hun nakende verdwijnen (dat valt blijkbaar overigens nogal mee), wel omdat ze zich tranen lachten met de verhelderende uiteenzetting over hun sekse. Overigens in volledige harmonie met de dames aan hun zijde.In een wervelende opeenvolging van mooi gevonden beeldspraak, geestige anecdotes en rake gevolgtrekkingen houdt An ononderbroken de aandacht vast. Bijna zestig is ze, maar dat merk je enkel aan de ervaring van de doorgewinterde comedienne. Die weet hoe ze grappen moet timen, stiltes moet inbouwen, vertedering kan oproepen. Die ook weet wat werkt en zo maakt dokwerker Swa ook in deze voorstelling weer zijn opwachting. Deze keer met onder andere een hilarische beschrijving van zijn danslessen bij 'den Brocatus'. Geen seconde verveelt deze Mannenmonoloog en dat is een hele prestatie voor een voorstelling die volledig op de schouders van één vrouw ligt. Maar An Nelissen is dan ook een geweldig grote dame. Alle info over de Mannenmonoloog op www.annelissen.com