"In 2015 verkocht Thalys 180 000 tickets aan zestigplussers. Dat is een stijging van 10% in vergelijking met vorig jaar, wat lijkt aan te geven dat zestigplussers steeds meer interesse hebben in citytrips. Hen een mooie promotie aanbieden op de lijn Brussel-Parijs is dan ook de ideale manier om deze ervaren reizigers te laten delen in onze verjaardagsvreugde", zegt Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice bij Thalys.

De promotie concreet

  • Reservatiedata: van 27 juni tot 10 juli 2016
  • Reisdata: van 20 augustus tot 30 oktober 2016
  • Bestemmingen / prijs:
  1. Enkele reis in Comfort 2* naar Parijs: € 35
  2. Enkele reis in Comfort 1* naar Parijs: € 45
  • Tariefvoorwaarden: tickets zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling, onder voorbehoud van beschikbaarheden. Om van dit aanbod te kunnen genieten, moet men ouder zijn dan 60 jaar op de datum van vertrek.
  • Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.

* Bovenop de gratis wifi, die sinds mei 2016 ook kosteloos beschikbaar is in Comfort 2, hebben de reizigers in Comfort 1 toegang tot een ruim aanbod aan internationale kranten, een maaltijd die geserveerd wordt op hun zitplaats en de mogelijkheid om een taxi te bestellen, die klaarstaat bij aankomst.

(LB)

"In 2015 verkocht Thalys 180 000 tickets aan zestigplussers. Dat is een stijging van 10% in vergelijking met vorig jaar, wat lijkt aan te geven dat zestigplussers steeds meer interesse hebben in citytrips. Hen een mooie promotie aanbieden op de lijn Brussel-Parijs is dan ook de ideale manier om deze ervaren reizigers te laten delen in onze verjaardagsvreugde", zegt Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice bij Thalys.* Bovenop de gratis wifi, die sinds mei 2016 ook kosteloos beschikbaar is in Comfort 2, hebben de reizigers in Comfort 1 toegang tot een ruim aanbod aan internationale kranten, een maaltijd die geserveerd wordt op hun zitplaats en de mogelijkheid om een taxi te bestellen, die klaarstaat bij aankomst.(LB)