"In 2015 verkocht Thalys 180 000 tickets aan zestigplussers. Dat is een stijging van 10% in vergelijking met vorig jaar, wat lijkt aan te geven dat zestigplussers steeds meer interesse hebben in citytrips. Hen een mooie promotie aanbieden op de lijn Brussel-Parijs is dan ook de ideale manier om deze ervaren reizigers te laten delen in onze verjaardagsvreugde", zegt Scheherazade Zekri-Chevallet, marketingverantwoordelijke en commercieel directrice bij Thalys.

De promotie concreet

  • Reservatiedata: van 27 juni tot 10 juli 2016
  • Reisdata: van 20 augustus tot 30 oktober 2016
  • Bestemmingen / prijs:
  1. Enkele reis in Comfort 2* naar Parijs: € 35
  2. Enkele reis in Comfort 1* naar Parijs: € 45
  • Tariefvoorwaarden: tickets zonder mogelijkheid tot wisselen of terugbetaling, onder voorbehoud van beschikbaarheden. Om van dit aanbod te kunnen genieten, moet men ouder zijn dan 60 jaar op de datum van vertrek.
  • Verkoopvoorwaarden: online verkoop via thalys.com, via de Thalys App en eveneens via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.

* Bovenop de gratis wifi, die sinds mei 2016 ook kosteloos beschikbaar is in Comfort 2, hebben de reizigers in Comfort 1 toegang tot een ruim aanbod aan internationale kranten, een maaltijd die geserveerd wordt op hun zitplaats en de mogelijkheid om een taxi te bestellen, die klaarstaat bij aankomst.

(LB)