Uiteraard gebeurde de samenstelling in het begin niet helemaal op dezelfde manier als vandaag, maar de lijst was altijd een weergave van de populairste muziek. Het was een muzikale leidraad voor elke generatie jongeren.

Om de 60ste verjaardag van de Vlaamse hitparade te vieren draait MNM een week lang alleen maar nummer 1-hits uit de hitgeschiedenis.

Op zaterdag 25 januari van 11-19u wordt de top 100 van de grootste nummer 1-hits aller tijden uitgezonden.
De lijst wordt pas tijdens de uitzending bekendgemaakt en zal tegen het einde ervan op de Ultratop-site verschiijnen.

We verklappen alvast dat het een enorm gevarieerde lijst is, waarin alle periodes mooi vertegenwoordigd zijn.
Een lijst vol mooie herinneringen voor tal van generaties dus!

www.ultratop.be

Uiteraard gebeurde de samenstelling in het begin niet helemaal op dezelfde manier als vandaag, maar de lijst was altijd een weergave van de populairste muziek. Het was een muzikale leidraad voor elke generatie jongeren.Om de 60ste verjaardag van de Vlaamse hitparade te vieren draait MNM een week lang alleen maar nummer 1-hits uit de hitgeschiedenis.Op zaterdag 25 januari van 11-19u wordt de top 100 van de grootste nummer 1-hits aller tijden uitgezonden.De lijst wordt pas tijdens de uitzending bekendgemaakt en zal tegen het einde ervan op de Ultratop-site verschiijnen.We verklappen alvast dat het een enorm gevarieerde lijst is, waarin alle periodes mooi vertegenwoordigd zijn.Een lijst vol mooie herinneringen voor tal van generaties dus!www.ultratop.be