Uien met een farce van droge vruchten en met gebakken vijgen


...

Voor 4 personen4 rode uien * 40 g boter * 16 walnoten * 3 el hazelnoten * 2 el rozijnen * 8 dadels * 12 verse vijgen * 4 el olijfolie * 4 salieblaadjes * peper * zout * 1 el balsamicoazijn * 2 el vloeibare honing * 3 snuifjes kaneel. BereidingVoor 4 personen2 rode uien * 2 el druivenpitolie * 40 cl rode wijn * 20 g boter * 200 g spekreepjes * 1 el azijn * 8 eieren * 4 sneden briochebrood of wit brood * zout * peper * 1/2 bussel bieslook. BereidingVoor 4 personen6 rode uien * 20 g boter * 1/2 koffielepel zout * 50 cl stevige rode wijn * 1 koffielepel vierkruidenmix *1/2 koffielepel cayennepeper * 150 g suiker. BereidingVoor 4 personen190 g bloem (+ wat extra voor het werkblad) * 90 g boter (+ wat extra voor de taartvorm) * zout en peper * 5 cl koud water * 6 rode uien * 25 g boter * 3 snuifjes Espelettepeper * 1 eetlepel honing * 2 eieren * 20 cl vloeibare room. Bereiding