Geroosterde artisjokbodems met warme geitenkaas en pijnboompitten (Voor 4 personen)

*8 artisjokbodems natuur uit blik * 1 geitenkaasrol *4 eetlepels olijfolie *2 eetlepels honing *4 eetl...

*8 artisjokbodems natuur uit blik * 1 geitenkaasrol *4 eetlepels olijfolie *2 eetlepels honing *4 eetlepels pijnboompitten *peper en zout*2 peren *50 g boter, *2 eetlepels honing *100 g roquefort *6 brickvellen *peper* 2 Saint-Félicienkaasjes *1 eetlepel hazelnoten *1 eetlepel amandelen *1 eetlepel pijnboompitten *4 gepelde walnoten *2 eetlepels vloeibare honing *peper*8 stronkjes witlof *60 g boter *10 cl water *peper en zout *16 sneetjes pancetta *240 g munsterkaas *40 g bloem *50 cl melk *50 g zure room