Op de infomarkt presenteren 175 culturele organisaties uit Vlaanderen en Brussel wat ze vanaf september in petto hebben. Op de podia krijg je een voorsmaakje van concerten, theater-, musical-, dans- en comedyvoorstellingen. Er is een leesplein en 13 musea zijn gratis open.

Programma met previews

Tijdens de Cultuurmarkt proef je van wat cultuur je het komende seizoen te bieden heeft. Korte toonmomenten laten je kennismaken met theater, musical, klassiek, jazz en comedy.

Op de Meir, Groenplaats, Grote Markt en het Steenplein zijn er diverse infomarkten. Ideaal om inspiratie op te doen voor een leuke uitstap met familie of vrienden. Bij veel organisaties kan je met korting tickets voor concerten en voorstellingen kopen of deelnemen aan wedstrijden. Je kan deelnemen aan percussieworkshops en genieten van een tweedehandsboekenmarkt, concerten, dansoptredens en performances. Alle standhouders van de infomarkt vind je op cultuurmarkt.be.

Infomarkt per genre:

  • Theater & Musical op de Groenplaats
  • Musea, Erfgoed & Literatuur op de Meir & Wapper
  • Muziek, Cultuurcentra en Film op de Grote Markt, Kaasrui
  • Vorming, Dans en Circus op het Steenplein

Zondag 25 augustus 2019 van 11.00 tot 18.00 uur. Ontdek het programma op http://www.cultuurmarkt.be/

Op de infomarkt presenteren 175 culturele organisaties uit Vlaanderen en Brussel wat ze vanaf september in petto hebben. Op de podia krijg je een voorsmaakje van concerten, theater-, musical-, dans- en comedyvoorstellingen. Er is een leesplein en 13 musea zijn gratis open. Tijdens de Cultuurmarkt proef je van wat cultuur je het komende seizoen te bieden heeft. Korte toonmomenten laten je kennismaken met theater, musical, klassiek, jazz en comedy. Op de Meir, Groenplaats, Grote Markt en het Steenplein zijn er diverse infomarkten. Ideaal om inspiratie op te doen voor een leuke uitstap met familie of vrienden. Bij veel organisaties kan je met korting tickets voor concerten en voorstellingen kopen of deelnemen aan wedstrijden. Je kan deelnemen aan percussieworkshops en genieten van een tweedehandsboekenmarkt, concerten, dansoptredens en performances. Alle standhouders van de infomarkt vind je op cultuurmarkt.be. Zondag 25 augustus 2019 van 11.00 tot 18.00 uur. Ontdek het programma op http://www.cultuurmarkt.be/