De dood en centen. Niet bepaald onderwerpen waar je vrolijk van wordt... En toch is het bijzonder nuttig om tijdig stil te staan bij je erfenis. Hoeveel erven kinderen en andere familieleden? Wat als je de zaken anders wil regelen? Hoe kan je op voorhand een deel van je vermogen fiscaalvriendelijk overdragen? En hoe zit het met de schenkbelasting?

Notaris.be organiseert op vrijdag 29 oktober om 13u naar onze Facebook live! Radio 2-journalist Sven Pichal en notaris Joni Soutaer nemen al je vragen onder de loep en geven je alle antwoorden, zonder taboes! Afspraak op https://bit.ly/3uRLfUd (via deze pagina kunnen ook vooraf al vragen worden gesteld die dan aan bod komen tijdens de live sessie).

De dood en centen. Niet bepaald onderwerpen waar je vrolijk van wordt... En toch is het bijzonder nuttig om tijdig stil te staan bij je erfenis. Hoeveel erven kinderen en andere familieleden? Wat als je de zaken anders wil regelen? Hoe kan je op voorhand een deel van je vermogen fiscaalvriendelijk overdragen? En hoe zit het met de schenkbelasting?Notaris.be organiseert op vrijdag 29 oktober om 13u naar onze Facebook live! Radio 2-journalist Sven Pichal en notaris Joni Soutaer nemen al je vragen onder de loep en geven je alle antwoorden, zonder taboes! Afspraak op https://bit.ly/3uRLfUd (via deze pagina kunnen ook vooraf al vragen worden gesteld die dan aan bod komen tijdens de live sessie).